Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy kisgyereket minden reggel az apja ébreszt, öltöztet, ő viszi oviba? Jogosan neheztel emiatt a férfi a feleségére?
Anno nálunk is így volt mikor kislány voltam.
Anyukám éjszaka dolgozott (pékcukrász), hajnalban ért haza, így Apu készített el reggel. Sok dolga nem volt velem és a tesómmal aki már felsőiskolás volt, gyorsan keltem, egyedül öltöztem (csak a frizura nem ment neki, 1x a szomszédba mentünk, mert fonott copfot kértem és neki nem ment, de a nagynéném seperc alatt megcsinálta, na ez megmaradt bennem :) Anyut nem akartuk felébreszteni) Aztán gyorsan beugrottam a kocsiba, az ovi előtt kiszálltam és egyedül mentem be. Hozzáteszem falun laktunk, akkoriban nem volt "divat" a gyerekrablás, az elüt az autó ha nem fogom a kezed és társai... Ovi végén Anyu jött értem vagy simán hazagyalogoltam (3-4 utca, megtanítottak körbenézni az úton mielőtt átmentem, illetve nem is volt akkor még forgalmas a környék)
Semmi bajom nem volt, mire hazaértem kész volt a kaja, gondolom rend is volt (gyerekként ezt sosem néztem), kis játék aztán Anyu megint ment dolgozni.
Sose veszekedtek amiatt, hogy most ki vigyáz a gyerekekere, azért adódott így a helyzet, mert dolgozniuk kellett, 2 gyerek egy fizetésből akkoriban is kemény feladat volt, Apu is túlórázott ha tehette, Anyu is akkor ment vissza amikor lehetőséget kapott.
Semmi bajom nem lett, önállóságra neveltek kiskorom óta, hátrányomra nem vált, jó a kapcsolatunk és az övék is 40 év elteltével is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!