Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy kisgyereket minden reggel az apja ébreszt, öltöztet, ő viszi oviba? Jogosan neheztel emiatt a férfi a feleségére?

Figyelt kérdés
A feleség korábban megy dolgozni.
2013. nov. 8. 17:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

Az én exem meresztette egész nap a p**csáját. Pénzt soha nem adott, pedig kapott bőven. (Családi, gyed, gyes, gyás, etc.) Reggel rohantam a kicsivel oviba, a nagyobbal suliba. Utána dolgozni. Rohanás vissza a suliba, utána oviba. Játszótér, Haza. Fürdetés, mese, fekvés. Utána fusi - legyen pénz. Az exemnek volt sok zavaros férfiügye. Nem érdekelt, mert én -volt állami gondozott- a gyerekeimért és csak értük éltem évtizeden át. Majd elhagyott, elperelte a lányaimat, a vagyonomat, mindenemet. Most gyakorlatilag nincstelen hajléktalan vagyok, rokonok, munka és jövőkép nélkül. Mások jóindulatán múlik, hogy egyáltalán élek. Harmadik éve nem láttam a lányaimat. Az tart életben, hogy ezt a tartozást rendezzem - mert ezt rendezni kell!

A kérdésre tömörebben válaszolva-

Jogos-e? Nem. Nem jogos.

2013. nov. 8. 18:23
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk pont fordítva van, én csak 11-7-ig dolgozok, apa pedig 6-2-ig, így a délutáni-esti program mindig az övé (főznie nem kell, meg nagyon házimunkát csinálnia se, csak ami épp maguk után marad vacsi után, én megcsinálok mindent mielőtt megyek dolgozni). Ha csak egyszer is húzná a száját valószínűleg kitörne belőlem a házisárkány, ne csak addig legyen már jó a gyerek amíg "meg kell csinálni" meg max játszani vele... Nem tetszik akkor meg keressen annyit, hogy HTB-ként otthon maradhassak vagy ki tudjuk fizetni a bébiszittert. Bár hál' Istennek nem probléma, sőt még a szabadnapjaimon is Ő megy a kicsiért oviba, kell nekik az az idő kettesbe.
2013. nov. 8. 18:27
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

A gyereknek két szülője van, ketten élnek élnek a családban.

Minek az ilyen apának gyerek?

2013. nov. 8. 18:29
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Abszolút normális.

Sajnos hamar elmúlik ez a pár év.

Ahelyett, hogy az apja örvendene, hogy nekik is van, kettőjüknek ilyen intim programjuk: reggeli kelés, reggeli, öltözés, séta, vagy kocsikázás az oviba.

Nem értem a férfiakat.

Fogalmuk nincs, hogy mitől fosztják meg magukat.

2013. nov. 8. 18:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így van, én korán kezdek reggel, ezért a férjem viszi a bölcsibe a kislányt, és délután én viszem haza. Szülők vagyunk mindketten, mindketten akartuk a kislányt, miért lenne a munkarésze csak az enyém? Nálunk fel sem merült, hogy nem osztjuk meg a feladatot. A férjem kimondottan szereti ezt, mert reggel kényelmesen elkészülnek, játszanak is közben, ilyenkor legalább kettesben vannak, kell az is.
2013. nov. 8. 18:38
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

Ugye ez csak kamu kérdés?

És ha mindezt az anyuka teszi?

KETTŐJÜKÉ a gyerek, így MINDENT közösen kell csinálniuk!!!!!

2013. nov. 8. 18:41
 17/31 anonim ***** válasza:
91%

"Egy férfi kollégám panaszkodik folyton, hogy milyen fárasztó ez neki minden reggel."

Akkor az egyedül álló anyukák mit mondjanak?

Ez az alap! Egyik szülő reggel, másik délután.

Nehogy már az apuka nehezteljen!!!

Álljon már meg az a fáklyás menet!

2013. nov. 8. 18:47
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Hol van az előírva hogy csak a nő viheti reggel oviba a gyerekeket?

Egy nőnek kötelessége mindent megcsinálni?

Nem hiszem hogy akkora teher lenne hogy reggel be kell vinni a gyerekeket az oviba, és nem jogos a felháborodás.

2013. nov. 8. 18:49
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

Ha a felesége bevállalna heti két reggelt, akkor cserébe átvesz két délutánt?

Amúgy meg mit akar, legyen otthon a nő mert kirúgták a munkahelyéről?

Gyerekcsináláskor kellett volna gondolni arra, hogy a kölökkel sok a meló és az apa feladata nem csak annyi, hogy megcsinálja meg szülinapkor videózzon.

2013. nov. 8. 18:51
 20/31 anonim ***** válasza:
8%

Megint egy direkt provokáló kamu kérdés, hogy lehessen a férfiakat szidni.

Mindenki törődjön csak a saját családjával.

2013. nov. 8. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!