Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Találtam itthon egy idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam itthon egy idegen hajszálat, ez mennyire gyakori más házaknál?

Figyelt kérdés

egy padlizsán-lila színűt, és mégcsak nem is ismerek senkit, akinek ilyen színű a haja. Még sohasem találtam itthon ilyesmit, pedig sokat buszozok, lehetne hol felszedni.

Megkérdeztem a párom, azt mondta ez egy hülyeség, miért nem tudok jobban megbízni benne. Csak egy féltékeny hisztéria vagyok és ez tényleg hülyeség?

2013. nov. 7. 14:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
57%
Az egyik ismerősömék mentek az utcán , és a nő talált a férfi nagyon rövid haján tetűt. Otthon a gyerekeknek nem volt tetűjük, így arra gyanakodtak hogy valakiről ráment valahogy. Még jó hogy nem vitték haza. Fura dolog ez.
2013. nov. 7. 15:08
 22/32 A kérdező kommentje:

és nem gyanúsítottam, annyit mondtam neki, képzeld, ma találtam egy lila hajszálat a székeden. Erre válaszolta, hogy most mit mondjak erre, mit csináljak vele.

Egyébként, sztem ha ilyet mond egy nő, egy férfi alapból gyanúsítva érzi magát, anélkül, hogy nekiesne a pasijának...

2013. nov. 7. 15:09
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a leírtak alapján nem érezte gyanúsítva magát, hanem egyszerűen letojta magasról azt a valóban érdektelen tényt, hogy te egy lila hajszálat találtál. Kb. annyira érdekes infó, mintha közölted volna hogy ma barnábbat kakiltál mint tegnap.
2013. nov. 7. 15:11
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
a férjed megcsal,egy hosszú hajú padlizsánnal
2013. nov. 7. 16:02
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy a kutyával csal?!
2013. nov. 7. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:
Én is találtam, többször is, mindig viccelt, vagy nem érdekelte. Később kiderül, gazdája is van a hajszálaknak. De én is így reagáltam, nem lehet nem elhinni, hogy lehet akár honnan. De én éreztem is valamit, hogy nem volt már olyan jó a kapcsolatunk.
2013. nov. 7. 20:53
 27/32 anonim ***** válasza:
79%
Ha máskor, többször is találsz ugyanilyet, az már gyanús lehet. AMúgy, én is találtam már a bugyimban más csajnak a haját, azt hiszem az egyik barátnőmé, aki azelőtt nálunk volt, de sose jöttem rá, hogy hogy került a haja a bugyimba:))
2013. nov. 8. 08:17
 28/32 A kérdező kommentje:
kiderült kié...a nővéréé, aki most festette át, és csak a végei ilyen érdekes hupilila színűek. Kösz a válaszokat! :D
2013. nov. 15. 09:29
 29/32 anonim ***** válasza:
naugyenaugye
2013. nov. 15. 10:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Áhhá, szóval a nővérével csal. :-D
2013. nov. 15. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!