Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam itthon egy idegen hajszálat, ez mennyire gyakori más házaknál?
egy padlizsán-lila színűt, és mégcsak nem is ismerek senkit, akinek ilyen színű a haja. Még sohasem találtam itthon ilyesmit, pedig sokat buszozok, lehetne hol felszedni.
Megkérdeztem a párom, azt mondta ez egy hülyeség, miért nem tudok jobban megbízni benne. Csak egy féltékeny hisztéria vagyok és ez tényleg hülyeség?
12.: oké, de ha a barátnője rendszeresen alaptalanul gyanúsítgatja, akkor meg érthető a reakciója.
Nekem ilyen hülyeségekkel jönne a párom hogy hűtlen voltam mert hupilila hajszál van a szobában akkor röhögve közölném hogy nem izgulok a hupi(kék) törpikékre. De ha már 16x-szorra gyanúsítana meg piti dolgokkal, akkor nyilván felkapnám a vizet.
El sem tudod képzelni milyen féltékeny emberek vannak. Van olyan ismerősöm, akinek a barátja szabályosan jelenetet rendez, ha ellenkező nemű bejelöli a fb-n, és hasonlók. Siralmas. Nem értem az ilyen embereket.
Szerintem épeszű, egészséges embernek nem jut eszébe a megcsalás 1 nyomorult hajszálról.
A múltkor itt volt nálunk látogatóban a párom egyik barátnője. Másnap reggel a boxeremben, azon belül is a farkam köré csavarodva találtam meg az egyik hajszálát. Elég valószínűtlen hogy magától odakerül, de mégis megesik.
És még mielőtt bárki rákezdene, a páromhoz jött a barátnő, és nem hozzám. :)
padlizsán-lila hajú nő válasza:
Azonnal add vissza! Az enyém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!