Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Szerezz magadnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt. Igazi férfiak, igazi kihívás. Próbáld ki. " Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Egy társkereső hirdeti magát így

" Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresője!"

Csak én érzem, hogy ez már túl megy minden határon?? Ennyire prűd lennék??

2013. nov. 5. 21:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy prűd, ez valóban túl lő a célon. Na de, gondolj bele, milyen nők regisztrálhatnak egy ilyen oldalra? Logó, parizermellű, önbizalom hiányos szerencsétlenek, akik így próbálják bizonyítani maguknak, hogy érnek valamit...

A férfiak is biztosan valamiféle komplexusban szenvednek, ha egy ilyen oldalra regisztrálnak annak ellenére, hogy van feleségük. Ők is bizonyítani akarják maguknak, hogy a kis farkukat az asszonyon kívül másba is bele tudják helyezni. Zsák a foltját... Normális férfi nem regisztrál ilyen oldalra.

2013. nov. 5. 21:27
 12/40 anonim ***** válasza:
83%

Hja akkor ez már nem társkereső, hanem szeretőkereső.

De igazából tök felesleges, mert a legtöbb társkeresőben bejeölöheted, hogy kapcsolatban vagy, vagy sem, tehát ott így titokban, vagy egyénenként beállíthatod ezt, és ez a szubkultúra már régóta megvan.

Tényleg jogos, hogy elborzaszt hogy ilyen létezik, de nincs min felháborodni, mert ígyis-úgyis létezik a dolog, inkább az emberek a gázok akik ezt igénylik, az emberek az undorítóak, akiket ez érdekli.

De alapvetően az is gáz, hogy valakik abból gazdagodnak meg, hogy tárkeresőket üzemeltetnek. Pl Ott volt a Lov.hu, amiben már csak kicsiben nézheted meg a képeket, stb, és semmit nem fejlesztenek, csak abból gazdagodnak meg, rengetegen fizetnek nekik azért hogy normálisan használhassák a honlapot. Így pl ha van egy özvegy ember, aki keresne magának jószándékkal egy új társat, vagy egyszerűen csak ismerkedni akar valaki, akinek nincs társa, ő is csak akkor kap infót, ha fizet.

2013. nov. 5. 21:29
 13/40 anonim ***** válasza:
66%

"Ember mar a sajat parjaban/hazastarsaban sem bizhat vagy hogy van ez??"

NEM a saját párjában nem bízhat az ember, hanem az olyanokban, akiknek erre IGÉNYE van!!!!!

Akik ilyen oldalra jelentkeznek, azok nem azért, mert VAN ilyen oldal, hanem mert igy KÖNNYEBB nekik, de enélkül az oldal NÉLKÜL is megcsalnák a társukat.

Ettöl függetlenül szerintem sem normális dolog.

2013. nov. 5. 21:38
 14/40 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az a véleményem, hogy senkinek sem tartanak kést a torkához, hogy megcsalja a párját. Ha valaki nem akar megcsalni, akkor úgy sem fog ha egy pucér nő szaladgál előtte vagy ha ilyen hirdetéseket lát.

Aki meg képes olyan emberrel lenni, aki csak azért nem csalja meg mert béna felszedni valakit, az meg is érdemli ha ilyen buta

2013. nov. 5. 21:39
 15/40 anonim ***** válasza:
66%
21:27 honnan tudod milyen nők vannak ott? Én ismerek olyan lányt aki regisztrálva van oda, és ki kell hogy ábrándítsalak egy igazi természetes szépség. Tinédzsernek néz ki, pedig jóval 30 fölött van, mellette az x-edik gyereket szülő lestrapált régi osztálytársai az anyjának is elmehetnének. Csak azért mert valaki neked nem tetsző dolgot csinál, még nem lesz feltétlenül ronda, ez csak a saját kis lelked megnyugatására gondolod.
2013. nov. 5. 21:43
 16/40 anonim ***** válasza:
71%

21:43

Az én lelkem nyugodt. Egy szóval nem mondtam, hogy ott ronda nők vannak, hanem önbizalom hiányos nők, akik így akarnak bizonyítani. Egy lógó mellű nőnek is lehet szép arca és jó alakja! Meg lehet, hogy az ismerősöd kifogástalan külsővel rendelkezik, de mégis milyen lelkületű nő, ha csak nős férfiak elcsábítására képes? Ugyan már...

2013. nov. 5. 22:07
 17/40 anonim ***** válasza:
84%

De bírom már ezt,hogy a nők állandóan a másik nőket ócsárolják.Komolyan.Mindég a másik nő az aki önbizalom hiányos meg lógócsecsű meg szatyorseggű.Hát nem létezik..

Ha valaki olyan erős önbizalommal és önértékeléssel bír akkor nem izgatja magát egy szexkereső oldal miatt.Milyen önbizalom az amit minden más nő akinek jobban áll a frizurája megingathat?

Ha egy nő megszerez egy férfit akkor minden más nőt legéppuskázna a világban csak hogy ők ketten maradjanak örök nagy boldogságban? Szörnyű ez ami a nők között megy.Megáll az ész.

2013. nov. 5. 22:25
 18/40 anonim ***** válasza:
55%

Én egy szóval sem mondtam, hogy csak a nős férfiak elcsábítására képes, csak kíváncsiságból van fent. És azt is csak te hiszed hogy biztos önbizalomhiányos.

Csak te rossz felé irányítod a felháborodásod. A megcsalásban két ember hibás, a férj, meg a feleség. Bizony! A kapcsolat két emberen múlik. A harmadik nem fog befuradkoni oda ahova nem lehet, és neki senkivel szemben semmi kötelessége, nincs arra törvény, hogy házas emberrel nem lehet együtt, ha az is akarja, a házas feleknek kell annyira gerincesnek lenni, hogy nem csalják meg egymást.

2013. nov. 5. 22:32
 19/40 anonim ***** válasza:
52%

"nős férfiak elcsábítására képes"

Akkor hogy is van ez?

A nős férfi ül a gép előtt és regisztrál azzal a céllal,hogy keres egy nőt.De a nő az aki elcsábítja.Logikus.

Azt sem értem miért egy idegen nőnek kell vigyáznia és óvnia más kapcsolatát és házasságát?

Ki vigyázza az én kapcsolatomat?Én? Vagy a világ népe?

Hülyeség úgy ahogyan van.

2013. nov. 5. 22:50
 20/40 anonim ***** válasza:
48%

Azt inkább nem ragoznám, mi a véleményem arról, aki az ismerkedést kihívásnak meg pontszerzésnek tartja boldogságkeresés helyett (nemcsak az ilyen nőket, férfiakat is!).

Az meg a másik kérdés, hogy milyen erkölcstelen undormány egy olyan lap, amelyik arra biztat, hogy legyél házasságtörő, hogy próbáld meg tönkretenni más életét és kapcsolatát (még akkor is, ha a pasas egyébként is egy féreg, attól még a nő, aki direkt nős férfira hajt, egy mocskos lotyó, bárki mondjon bármit).

2013. nov. 5. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!