Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen találta meg élete párját, akivel össze is házasodott?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 18:49
21/29 anonim válasza:
16 voltam (majdnem 17) Ő 17 volt. Most 23 évesek vagyunk, jövőben lesz az esküvőnk.
22/29 anonim válasza:
21 évesen, 25 éves leszek az esküvőn. Párom 26 volt, mikor találkoztunk.
23/29 anonim válasza:
14 évesen, 19 évesen vett el.
21/N
24/29 anonim válasza:
19 éves voltam mikor megismerkedtünk...1 hónapra rá össze is költöztünk és 5 év elteltével megvolt az esküvő is. 29/nő
26/29 anonim válasza:
29 évesen és 33 voltam, mikor összeházasodtunk. Ő egy évvel idősebb tőlem.
27/29 anonim válasza:
23 éves voltam, mikor találkoztunk. 24 évesen házasodtam, azóta 2 gyerekünk van. (Ő 6 évvel idősebb.)
28/N
28/29 anonim válasza:
24 éves voltam amikor megismerkedtünk és összejöttünk. 25 mikor összeházasodtunk. (másfél év után)
3,5 éves kapcsolatot töltjük 1 hónap múlva december 5.-én, 5 nappal ez után leszünk 2 éves házasok:)
Most 27 éves vagyok, a férjem 24 éves.
29/29 anonim válasza:
Én 23, a feleségem 19 volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!