Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha a külföldön dolgozó férjetek hétvégenként ha hazajönne az ideje nagyrészében a szüleinél lenne a gyerekekre és rátok nem szánna időt?
Teljesen úgy gondolja a férjem,hogy mivel ő külföldön dolgozik már nincsenek kötelezettségei ha hazajön .
Rokonokhoz jár azok ügyeit intézi ,rólunk teljesen megfeledkezve.
Én is dolgozom itthon ,minden rám marad és ő még hétvégenként is teljesen szabadon jár ,kel ,kikéri magának,hogy én beleszóljak a dolgaiba .
Fontosabbak a rokonai,külföldi kollégái mint a családja.
15-ös
Miért szerinted egyből válnia kellene a kérdezőnek? Csapott-papot ott hagyni? Mindegy mi lesz a gyerekekkel? Mert akkor külön gratulálok neked..szerintem simán meg lehet ezt beszélni..kíváncsi lennék rá hogy akik itt osztják az észt h váljon el a kérdező h te/ti mit tennétek mert tuti nem válnátok..ilyenek a magyar emberek sajnos..nyilván a kérdező tanácsot kért itt,segítséget h hogyan tudná ezt megoldani..ha válni akarna nem ide írt volna..de gratulálok ehhez a felfogáshoz..
Igen, normál körülmények között simán meg lehetne beszélni. Ebben az esetben viszont ez volt a válasz a problémákra: "kikéri magának,hogy én beleszóljak a dolgaiba "
Nos, ez minden csak nem normális. A gyerekeknek meg ahogy elnézem teljesen mindegy, így meg úgy sincs apjuk. Valamiért sokan úgy gondolják, hogy az a legjobb ha a gyereknek van apja. Szerintem nem minden esetben. És igen, én már rég elváltam volna hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!