Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyitott házasságban élek valakivel akkor azt is tudnom kell, hogy a férjem kivel csal meg vagy azt nem?
Ööööö... hát amiben megállapodtatok, egymásnak avval tartoztok.
Nyitott házasság vagy polyamory, vagy milyen a világnézetetek? Mert ez akkor szokott felmerülni, ha az embernek ez a saját igénye, és nem éli meg megcsalásnak...
Ha Te megcsalásnak éled meg, akkor az nem nyitott kapcsolat és nem is polyamory...
Csak egy dolgot nem értek. Milyen az a nyitott házasság? Nálatok nem kellett örök hűséget fogadnotok??? Mert ezért kár volt összeházasodni, szégyenbe hozzátok a házasság szót!!! Förtelmes, de ez az én véleményem
Ha meg már ilyenbe mentetek bele nem tudom miért használod a megcsalás szót! Látszik h nem vagy tisztába a dolgokkal. És ha ti ebbe egyeztetek meg akkor szerintem semmi közöd ahhoz h kivel, mikor, hol jár.
Gondolom nemi betegségekben nagyon otthon vagytok.
Szerintem váljatok el és úgy éljetek nyitott kapcsolatba és ne csúfoljátok a házasságot mert ez nem az. Kicsit nézz utána miről is szól! Szánalmas pff, fertő az egész amit műveltek. Mondom ezt 26 évesen.
Akkor ez hogy van? Per pillanat nincs, vagy nem is volt? Akkor minek mentél ebbe bele?
Ez elég fura nekem továbbra is... így inkább ne tudd, mert szerintem te féltékeny vagy. Ez csak rosszabb lesz, ha megtudod.
"Nekem nincs senkim csak a párom."
Gondolod, ő van neked? Ő csak éli az életét, néha hazamegy, tiszta ruhát húz, megvacsorázik, s ha aznap nem volt szerencséje, megdug téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!