Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha nyitott házasságban élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nyitott házasságban élek valakivel akkor azt is tudnom kell, hogy a férjem kivel csal meg vagy azt nem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Atyám, de beteg ez a világ...
2013. okt. 29. 20:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ööööö... hát amiben megállapodtatok, egymásnak avval tartoztok.

Nyitott házasság vagy polyamory, vagy milyen a világnézetetek? Mert ez akkor szokott felmerülni, ha az embernek ez a saját igénye, és nem éli meg megcsalásnak...

Ha Te megcsalásnak éled meg, akkor az nem nyitott kapcsolat és nem is polyamory...

2013. okt. 29. 23:51
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
A férjed tudja, hogy te kivel csalod meg? Hu én nem birnám látni, hogy a kolleganõmmel van jóban. Nem vagyunk egy formák.
2013. okt. 30. 10:26
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Csak egy dolgot nem értek. Milyen az a nyitott házasság? Nálatok nem kellett örök hűséget fogadnotok??? Mert ezért kár volt összeházasodni, szégyenbe hozzátok a házasság szót!!! Förtelmes, de ez az én véleményem

Ha meg már ilyenbe mentetek bele nem tudom miért használod a megcsalás szót! Látszik h nem vagy tisztába a dolgokkal. És ha ti ebbe egyeztetek meg akkor szerintem semmi közöd ahhoz h kivel, mikor, hol jár.

Gondolom nemi betegségekben nagyon otthon vagytok.

Szerintem váljatok el és úgy éljetek nyitott kapcsolatba és ne csúfoljátok a házasságot mert ez nem az. Kicsit nézz utána miről is szól! Szánalmas pff, fertő az egész amit műveltek. Mondom ezt 26 évesen.

2013. okt. 30. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik te nem vagy benne ebbe a dologba szívvel-lélekkel. Mi van a te pasijaiddal? Róluk tud a férjed?
2013. okt. 30. 18:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs senkim csak a párom.
2013. okt. 30. 20:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez hogy van? Per pillanat nincs, vagy nem is volt? Akkor minek mentél ebbe bele?

Ez elég fura nekem továbbra is... így inkább ne tudd, mert szerintem te féltékeny vagy. Ez csak rosszabb lesz, ha megtudod.

2013. okt. 30. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott házasságban hogy a fenébe lehet megcsalni valakit? Ez olyan lehet, mint ingyencuccot lopni :D
2013. okt. 30. 23:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
14: Teljesen egyetértek, én polyamory vagyok, de a nyitott kapcsolat az nem oké nekem, mert akkor nem egyenrangúak a szerelmek. A házasság az meg külön kiemelt valami, mivel csak egy lehet... mármint nálunk, Európában. Egyébként ki hogy értelmezi a hűséget, mert az annyi, hogy kitart mellette, de szerintem sem O.K., ez nem egyeztethető össze a házassággal. Nekem több szerelmem van, és ha valamelyikkel összeházasodnék, úgy érzem, kirekeszteném azokat, akikkel nem házasodok, és alacsonyabb sorba helyezem őket... erről pedig szó sem lehet! Akkor az nem szerelem, ha megteszem velük!
2013. nov. 1. 08:33
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

"Nekem nincs senkim csak a párom."

Gondolod, ő van neked? Ő csak éli az életét, néha hazamegy, tiszta ruhát húz, megvacsorázik, s ha aznap nem volt szerencséje, megdug téged.

2013. nov. 2. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!