Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szex megvonással "büntet" minden olyan dolgot, ami neki nem tetszik. Mit tegyek?
...És az utóbbi időben nagyon vallásos lett....
Szerintem itt van a kutya elásva. Milyen vallás? Szekta netán? Lehet ott esett át valami idióta agymosáson. Érdeklődj, nézz utána. De ha ettől ilyen, ez rosszabb, mint egy megcsalás, ebből nincs kiút!
Ezt az egyik barátnőm évekig játszotta: a férje zenész volt, szombat délelőtt elment próbálni a zenekarával. Megbeszélték, hogy kettőre otthon lesz, addigra kész az ebéd. a finom gulyásleves. Háromra állított be a másik három zenésszel, akik amúgy régi családi barátok. Meghívta őket gulyáslevesre.
A feleségének nem az volt a baja, hogy a fiúk is jöttek, hanem az, hogy késtek. Iyen és hasonló "indokokkal" vonta meg a szexet a férjétől.
A férje megpróbálta megmagyarázni neki, hogy a házaséletet és a napi, főleg a mondvacsinált hisztijeit ne keverje össze. Nem használt, nem változott semmi. Aztán a férje szépen elhagyta, a válás után szinte azonnal megnősült, és boldogan élnek.
A barátnőm meg azóta sem ment férjhez.
Szóval nagyon veszélyes játszmák ezek. Ne akarja se a férj, se a feleség megleckéztetni a házastársát, mert abból előbb-utóbb az következik, hogy a megleckéztetni kívánt fél más után néz. És igaza van.
Az a probléma, hogy szerintem ezt most enm 20 év után kezdte el "játszani" velem az első adandó alkalommal megtanulta volna, hogy ezt nem teheti meg.
Vagy nem jutottunk volna el a házasságig se, ha ez nála így működött volna.
Konkrét példa:
3 hónapja jártunk a férjemmel, amikor összezörrentünk. Én hangos vitázó vagyok(ezt tanultam otthon:( ő a "csendes gyilkos" tekintetes...)
Kiadtam a mérgem, ő megfordult és elindult kifele, hogy megy a dolgára .
Akkor rászóltam, hogy jöjjön vissza.
Odamentem, elmondtam, hogy azért mert veszekedtünk nem kell haraggal elválnunk. van amiben nem értünk egyet, de ezek apróságok,a kapcsolatunkon nem változtat, csak nézeteltérés, ne menjen el puszi nélkül, soha ne váljunk el haraggal, és ne feküdjünk le aludni, amíg nem tisztáztuk amennyire lehet a nézeteltérést.
Azóta ez működik. Náluk otthon nem így volt (szülei el is váltak)
"mindig megbántom, és akkor neki nem megy."
No ebben lehet valami, ha éppen harag van, akkor lehet, hogy valóban nem megy neki, de az már baj, ha az ágyban nem megy a kibékülés. Erre nincs gyógyszer, csak a megszoksz, vagy megszöksz.
És ha ilyenkor fölkelnél, készülődnél, sminkelnél és elmennél? És megkérdezné, hova mész, válaszolhatnád: szeretőt keresni!
Úgyis fel vagy ajzva ilyenkor, biztosan vinne a lendület. És sétálnál egy jót, vagy innál egy turmixot valahol, 2-3 óra múlva hazamennél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!