Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szex megvonással "büntet" minden olyan dolgot, ami neki nem tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bármilyen apró vita, megjegyzés után biztos, hogy egy-két hétig rám sem néz, vagy ha kezdeményezek, fáradságra hivatkozik. Hogyan kellene ebből a játszmából kilépni? (megcsalás kizárva)2013. okt. 27. 07:50
11/34 anonim válasza:
Ezzel magát is bünteti, vagy nem is akar szexelni és ez a kifogás.
12/34 A kérdező kommentje:
11. igen, én is erre gondoltam, hogy már nem is akarja, csak szökőévben egyszer és jó kifogás ez neki. Amit nem értek, hogy biztosan nincs senkije, de 47 évesen hogy tud meglenni nő nélkül?
2013. okt. 27. 08:26
13/34 anonim válasza:
Nekem is pont ez ugrott be! Elméletileg a szex mindkét fél igénye. Ha tud így büntetni, akkor vagy nem kívánja a szexet, vagy nem áll fel a lompos, vagy van valakije.
14/34 anonim válasza:
Több lehetőség is van, vagy soha nem kívánta túl rendszersen a szexet, vagy kezd neki lanyhulni az "érdeklődése" (van akinél ez már a negyvenes években lehetséges), de az is lehet, hogy mégiscsak van nője, csak ügyesen leplezi.
15/34 A kérdező kommentje:
Nincs senkije. Most megromlott nagyon a viszonyunk, és válással fenyegetőzött (aztán bocsánatot kért), de rákérdeztem, azt mondta, nincs senki. Szégyen-nem szégyen, de megnéztem a netes levelezését a gépén, és nincs semmi nyoma.
2013. okt. 27. 08:36
16/34 anonim válasza:
És mi lenne, ha mikor legközelebb ez lesz, akkor is bepróbálkozol és mikor visszautasít akkor - egy kicsit rájátszva - elkezdenél mellette maszturbálni?
Tudom, nem akarsz játszmákat, de elmondom hogy sülhet el.
Vagy beindul és akkor lesz szex, vagy beindul de folytatja a durcit, de neked lesz "szex".
Vagy nem indul be, bealszik és akkor kiderül hogy nem is büntetés ez, csak kifogás :)
Egy próbát megér...
17/34 anonim válasza:
Minden férfi tagadja ha viszonya van, és nem biztos, hogy neten levelezik az új nővel, elővigyázatos is lehet, gyanús az is, hogy válással riogat.
18/34 A kérdező kommentje:
Na jó, tegyük fel, van nője. Minden percéről tudok, mit csinál, nyomoztam már utána, egyszerűen semmi gyanúsat nem találtam. És az utóbbi időben nagyon vallásos lett. Most mit léphetnék? Azt mondanám neki, úgyis tudom, hogy megcsalsz, és elköltözöm? Úgy, hogy nem vagyok róla meggyőződve? Ő azt mondja, hogy lelkileg annyira érzékeny lett, hogy mindig megbántom, és akkor neki nem megy.
2013. okt. 27. 08:48
19/34 anonim válasza:
Arra nem gondol senki, hogy mi van akkor, ha nem szándékosan bünteti, hanem csak vita után egyszerűen nincs kedve hozzá?
20/34 A kérdező kommentje:
Na de 1-2 hétig? És ezek nem is viták, néha észre sem veszem, hogy "megbántottam" , mert nem szól. Egyébként jártunk párterápiára, ott is azt mondták, büntet. Abba is hagyta..
2013. okt. 27. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!