Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál a férjed így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál a férjed így viselkedne a szüleiddel?

Figyelt kérdés

A férjem vállalkozó. Autószervize van és elsősorban a VW konszern autók javításával foglalkozik. Néha BMW-kkel és Mercikkel is. De francia és olasz kocsikkal egyáltalán nem! Ipari hulladéknak tartja az összeset! Egyébként messze a legjobb szerviz a környéken! Vannak akik több mint 100km-ről hordják hozzá a kocsikat!

Na mindegy...

Apukámék nemrég vettek egy használt kocsit. Egy Renault Lagunát (ez ugye francia). Aztán a férjemmel akarták szervizeltetni. Ő viszont nem vállalta el! Sőt elég bunkón viselkedett velük és valami olyasmit mondott nekik, hogy "vigyék az udvaromról ezt a taknyot". Azt is mondta nekik, hogy többet oda ne merjék vinni a Renaultot.

Én totál kiakadtam a férjemen! Az egy dolog, hogy másoknak nem javít francia kocsit, de azért a családjának megcsinálhatná. Nem?

Na meg ahogy viselkedett a szüleimmel! Oké, hogy nem szereti a francia kocsikat, de azért még nem kellet volna így beszélnie.

Ti, hogy látjátok? Jogosan vagyok mérges rá? Vagy igaza van, hogy nem enged az "elveiből"?

2013. okt. 24. 19:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
23%

Kevesebb felkiáltójel, kevesebb kiabálás. Egyszerű kijelentőmondatokkal is el lehet mondani valamit.

A férjed azt szerel össze, amit akar és ha a francia autókra háklis, akkor háklis. Tudomásul kell venni. Mellesleg: nem igyenmunkás, csak azért, mert a családban van.

Jogos az, hogy haragszik a szüleidre, mert itt alapból nem a francia autón van a hangsúly (mellesleg én is utálom az összeset), hanem az ingyenmunkán és az eleve elváráson meg az ugráltatáson.

2013. okt. 25. 08:23
 22/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem az a probléma hogy nem vállalta, hanem a stílussal ahogy ezt közölte.
2013. okt. 25. 08:35
 23/23 gungasam ***** válasza:
Valóban roppant tapintatlan volt bármennyire is igaza van.
2013. nov. 9. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!