Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a férjemnek van egy külön megtakarítási számlája, amiről nekem nem szólt. Mit csináljak?
"#11 Igazi értelmiségi lehetsz,ha az IRÓNIÁRÓL még nem hallottál. Csak remélni tudom,hogy nem szószerint vetted,hogy a kedves delikvens vadul forgatja az AVON katalógust és rendel 30 ezerért piperét. Átvitt értelembe (ez is biztos kinai) azt kell érteni,hogy olyan jelentéktelen/nem fontos dologra költené,ami egy férfi számára század rangú.Tehát csukd be a szemed!Nagy a sötétség bent,igaz?"
Nekem írtad.
Ez nagyon égő, mert értettem, amit írtál. Ezek szerint te nem érted, amit olvasol. Te vetted szó szerint, amit írtam. És még te oktatsz ki, te jó ég. És még leállsz elmagyarázni...
én lennék a legboldogabb ember ha kiderülne ilyesmi a páromról. :) ha a megtakarításokról beszélgetünk, akkor folyton ködösít, bár mindig van pénze a váratlan kiadásokra, csak örülnék, ha ez valamilyen rendszerbe lenne foglalva.
szerintem nem kell olyan forrón enni a kását, kezdd az elején, kezdj vele beszélgetni a pénzről, közös távolabbi tervekről. hátha a sorok közt olvasva rájössz, h mi a célja a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!