Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akarja a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a párom, hogy tanuljak valami szakmát?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam jó tanuló, az iskolát utáltam. Párom most el akar küldeni egy iskolába, hiába mondom neki, hogy azért fizetni kell mert csak a munkanélkülieknek ingyenes. Hogy beszéljem le erről a hülyeségről? Mindennap mondja...
2013. okt. 21. 09:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
"A munkahelyem azért jó mert hamarabb hazamehetek." De, jól keresel? Nem az a szempont munkahely választásnál, hogy hamar haza lehet-e menni, hanem hogy mennyi a fizetés, érdekes-e a munka. Mit dolgozol? Hány éves vagy?
2013. okt. 21. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
műkörmös suli nem drága. most komolyan ez a szempont hogy hamarabb haza mehetsz? ajjaj itt nem csak az a baj hogy nem tanultál eleget....
2013. okt. 21. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A párod mivel foglalkozik, miért rossz az ő munkája? Jobban keres, mint te? Ha igen, anyagilag is támogatná, hogy tanulj? Ha legközelebb is mondja, kérd meg, hogy akkor fizesse a tanfolyamodat. Ha erre is hajlandó, akkor bolond lennél visszautasítani. Persze, ez idő és energia, munka nélkül nincs eredmény, de pl. egy fodrász szakma kitanulásához nem tanulás meg ész kell, hanem ügyesség meg gyakorlat. Abban egyébként igaza van, hogy több lábon kell állni. Ha nincs pénzed rá, az más kérdés, de ha adna rá, akkor ne hagyd ki a lehetőséget.
2013. okt. 21. 11:07
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha a párodnak nincs rendes melója,magát kellene rugdosnia,nem téged.Ha nem akarsz,nem kell menned.Csak felesleges pénzkidobás.Ha te szeretnéd,akarnád,vagy érdekelne,az más lenne.
2013. okt. 21. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt egyenlőre nem tudjuk, hogy milyen a párja "nem rendes" melója. Csak azt, hogy a jó munkahely a kérdezőnél azt jelenti, hogy korán hazamehet. Szóval egyenlőre még ne rugdossuk a kérdező párját, lehet, hogy éjt-nappallá téve dolgozik, hogy előbbre jussanak.
2013. okt. 21. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdezö! Ez most fájni fog: saját magadra vagy igénytelen. (belaöleg értem) A gyerekednek is azt fogod majd mondani hogy elég a kettes meg a 8 általános? Lusta vagy tanulni mert nincs rá igényed. Tedd össze mind a két kezed hogy a férjed beérte egy ilyen magára belsöleg igénytelen növel. Lepontozhatsz nem érdekel.
2013. okt. 21. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Jav: belsöleg. (mobilról vagyok)
2013. okt. 21. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:

"

Ne sírj, kérlek én sem veszem a szívemre már.

Nő vagy és ezt elfogadtam, én akartam és bele is buktam.

De nincs baj, bébi!

Úgy érzem, így is megéri:

Fő, hogy mindig forró az ágy.

Én mondom, hogy nincs baj, bébi!

A bizonyítványt senki se kéri,

Fő, hogy gyakran égessen a vágy.

"

Legalább jól kefélsz? ;DDD

2013. okt. 21. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!