Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötött valaki házasságot igazi, mély szerelem nélkül azért, mert családot, gyerekeket akart? Működik hosszú távon egy ilyen házasság?
Mielőtt körbe hánynál engem Kedves Utolsó! :)
Hány feleség teszi is ezt meg a férjével a tisztelet, hála és legkisebb szeretet nélkül, pusztán az anyagi jólét és családfenntartás miatt, visítozós orgazmust színlelve combremegtetéssel, hüvelytornával??
Hogy a férj le ne lépjen más nővel, Őt ne hozza nehéz anyagi körülmények közé és, hogy gyermekének/gyermekeinek apja maradjon?
RENGETEG! ezt te is tudod! Lehet Te is ilyen leszel! :)
Én a szexet nem kötöttem soha (Párom előtt sem) érzelmi alapokhoz! :)
Én nem érzelmek miatt élveztem/élvezem a szexet, hanem azért mert Nekem az orgazmus vele jár (szerencsére Nekem így működik)!
Szerettem és szeretem csinálni a végén a csúcsért és azért mert érzem, hogy a Párom élvezi amit nyújtok Neki...
Igen, az anyámék...
Anyu bármiáron el akart költözni a zsarnok anyjáéktól, apám meg örült, hogy kapott puncit, és hát így...
Az első bátyám az 1. házassági évfordulón született meg. Aztán még 1 gyerek, aztán meg én 1-1 év csúszásokkal.
Aztán szépen csendben végigéltek egymás mellett 25 évet (SZÓ SZERINT, MINT A LAKÓTÁRSAK!!), és utána meg szépen elváltak.
Fantasztikus döntés volt, pláne, hogy én ugyan így építettem fel az első házasságomat, ezt láttam otthon, azt hittem, így kell. Nekem "csak" 3 év, és 1 gyerek kellett, hogy rájöjjek, hogy a házasság nem arról szól, hogy hazaadom a pénzt, rendben tartom a háztartást, kiszolgálom a férjemet, elaltatom a gyereket, és elvonulok külön szobába...
Off:
Igazatok van annyiban, hogy a gyerek megerzi... De a legnagyobb szerelembol is lehet rovid tavon hatalmas gyulolkodes, kihasznalas, megvetes, megalazas stb...
Nezzunk csak egy valasi statisztikat... (szinte) mindenki hatalmas szerelemmel hazasodik es megis boven rengeteg a valas!
Az erzelmek nem tartanak ki orokke, a szerelem elmulik, csendesedik, de a sokkal erosebb tiszteletnek szeretetnek es husegnek kell (kene) megmaradnia...
En ezeket erzem. Azzal egyutt, hogy szeretek hozzabujni elalvasnal, szeretem ha atolel, szeretem ahogy megcsokol, mikor hazaer a kozos vacsorat, az esti tarsasozast harmasban, a nyaralasokat, vagy mikor meglepetes koncertre visz, moziba, ejszakai autozasra... Es meg boven sorolhatnam :)
Ha valakibe fulig belezugtam, Nekem az 3 honapig tartott elmult a varazs, nem repkedtek a pillangok es csak idegesitett a masik...
Koztunk maximalis korrektseg mukodik. Nem hangoztatjuk egymasnak se, hogy miert maradtunk mi egyutt, viszont mindent amit elertunk 50-50%ban van a nevunkon. A csaladihazak az auto, a szamlank. Szoktam mondani, hogy nagyon szeretem, O is nekem, de tudom, erzem hogy sose volt szerelmes belem, en se bele! Ezt az ember erzi :)
Viszont mindent megteszek, hogy boldog legyen, hogy a vagyai teljesulhenek! Minden alma az ejtoernyozes volt... Iden szulinapjan ugrott... Mikor atadtam a boritekban a nevre szolo meghivot elsirta magat, es en is mert boldog volt!
:)
Az en anyam.
Allandoan volt szeretoje, ezen kivul mivel soha nem lattam oket olelkezni sem, ezert 13eves koromig azt hittem, hogy a hszassagnak koze nincs a szerelemhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!