Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szerint én mindig a pénzt költeném. Miért baj az, hogy szeretnék vásárolni menni?
Kérdés, van-e rá pénzetek. Ha most csokira költesz, következő fizetésig elég lesz a pénzetek?
Ha nem, akkor igaza van.
Ha igen, akkor lehetne engedékenyebb.
Ha nincs rá lóvé, akkor nem értem mit szeretnél költeni.
Ha van lóvé, akkor fogod magad és elmész vásárolni.
Ha férfival mész az olyan, mintha gyerekkel mennél, folyton nyafog, rinyál.
A csoki és az üdítő pedig nem éppen létfenntartási termékek.
Valószínűleg azért baj, mert ő nem szeretne, te meg elrángatnád. És/vagy erőn felül költekezel.
Csináld úgy, hogy egyik se álljon fenn.
Persze, hogy nem létszükséglet, és nem kell..de bevallom, ritkán én is szívesen ennék egy kis csokit, vagy vennék egy két littyós kólát. Gondolom más is van ezzel így. A kérdés itt valóban az, hogy az anyagi körülmények lehetővé teszik-e ezt. Meg hogy minden nap, vagy csak nagy ritkán menne a nasi.
23/N
váááóó. csoki vs. sör!
Komoly gondok a kapcsolatotokban vannak, nem a vásárlási szokásaitokban!
Miért kell az engedélye?
Elmész, és a saját fizetésedből veszek. Pár csoki meg 2L üdítő nem olyan tétel szerintem amit meg kell beszélni. Kivéve, ha van a következő fizetésig 5000 ft-otok. Az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!