Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál a párom akkora ügyet abból, hogy nem pusziltam meg amikor hazajött?
Ugye ez most nem komoly? Párom 44 éves, de nálunk nem csak a puszi a köszönés, hanem az ölelés is.
És nem csak nekem, hanem neki is fontos.
Mi mindig adunk puszit egymásnak a férjemmel, akár megyünk valahova, akár hazajövünk. Ez nálunk természetes. Mi nagyon szeretünk egymáshoz érni, úgyhogy nem mulasztunk el egy ölelést, vagy puszit sem.
Nem tudom, mióta vagytok házasok, hogy ennyire nem ismertétek még ki egymást. Szerintem parasztság visszautasítani, ha a férjed puszit akar adni. Elhiszem, hogy neked ez nem annyira fontos, de neki jól esne. Mi olyan borzasztó egy pusziban a férjedtől, hogy nem tudod elviselni?
35/N
Biztos, hogy ez nem egy kamu kérdés? :D
Hihetetlen, hogy tényleg léteznek ennyire rideg emberek.
Sajnálom a férjedet.
ÚRISTEN!!!
Belehaltál volna ha adtál volna egy puszit?? És még csodálkozol, hogy elment? Ha ennyit is nehezedre esik megtenni... szereted te még egyáltalán?
Remélem talál helyetted egy olyan nőt aki megbecsüli!!!!
Anyósomék 30 év után is adnak puszit egymásnak ha melóból hazaérnek!!
Párommal sem 1 éve vagyunk már együtt mégis mi is adunk a másiknak puszit melóból hazajövet. Ez nem kor függő sem, hogy hány éve vagy együtt a pároddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!