Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, gáz, hogy semmit nem csinálunk együtt a párommal?
Én is így vagyok .. 22L vagyok a barátom 23F,ugyan ez a helyzet.de úgy dolgozik h egynap dolgozik 2-t nem ... És semmi program,Semmi nincs.
Összebújásról meg már nem is beszélek ...
És nálam most jött el az a pont h elég ...
Amúgy kb 3hónapja nála lakok ...
#6/#7 - köszönöm az őszinte választ. Ez a legtöbb embernek valóban kevés az együttéléshez, de azért van sok ilyen is. Ha jól értem, Te most tovább szeretnél lépni egy valódibb, meghitt kapcsolat irányába. Neki viszont nincs igénye erre, jó, ami most van. Ez így tényleg nem jó, mondhatjuk, hogy gáz.
Megpróbálhatod, hogy Te adsz többet neki, eddiginél jobban kényezteted stb. Nem biztos módszer, mert ha nincs belső igénye, vagy valami egyéb akadálya van annak, hogy viszonozza ezt, akkor a felgyülemlő lelki "adósság" miatt inkább kilép majd a kapcsolatból. (Igen sok olyat látok, ahol az lép ki, aki nem képes elfogadni, holott a másik még bőven adna neki, még van mit adnia.)
Hogyan? Tedd jobbá, amikor együtt vagytok, ne legyen kedve elmenni máshova! Ez nem megy gyorsan, és sok meló. Nem biztatlak, mert nem könnyű, és türelmesnek is kell lenned. Amikor együtt vagytok, akkor beszélgessetek sokat. Legyél felé nyitott, mondd el, ami benned van és legyél kíváncsi arra, amit Ő mond! Ne zaklasd, mert akkor megint elrohan, de legyél kitartó! Szeresd, ahogyan Tőled telik, aztán a többi majd elválik. Vagy jobb lesz, vagy Ti is elváltok, előre nem lehet tudni. Ami most van, az nagyon kevés, azon mindenképp változtatnék, és úgy érzem, Te is, azért tetted fel a kérdést.
Valójában azt nem értem, minel vagytok együtt, ha még azt is nyíltan kimondod, hogy a részedről csak fellángolás volt, és csak a lakhatás miatt vagy ott. Ez nem kapcsolat, hanem cserekereskedelem. Bentlakásos takarítónők is így élnek kb.
De egyébként a közös programok hiánya nagyon el tudja távolítani a párokat egymástól.
Mi ilyen dolgokat szoktunk együtt csinálni:
kisállat-sétáltatás
csak úgy sétálás
vásárlás
filmezés, tv-zés összebújva
főzés
takarítás
koncertek
beülünk olykor 1-1 sörre egy bárba
étterem
színház
barátokkal összejövetelek
kirándulás, túrázás
ezek közül sokminden ingyenes, egy kis összebújás például teljesen ingyen van, meg egy séta is a parkban
És a közös szabadnapjaitok hogy telnek?
Egyébként ez a felnőtt lét. Mire mindketten hazaérünk a munkából, este 7-8 van. És párom hétvégente is sokszor dolgozik. És ő is sokszor meglátogatja a közel lakó szüleit. Ennek ellenére vannak közös programjaink.
Néha vele megyek a szüleihez, utána sétálunk egy nagyot, akár este is. Közös vacsorából is lehet szép program. Szépen megterítek, mire hazaér, kiteszem a vacsit, esetleg koccintunk utána, és közösen megnézünk egy filmet/ha késő van, rövidebb sorozatot.
Elmegyek vele a barátaihoz, és van, hogy csak ő megy el, és én megyek a barátnőmhöz, vagy csak belefekszem a fürdőkádba :)
Amikor melegebb van kint, akkor szoktunk esténként egyet biciklizni. Akár úgy, hogy bicajjal megyünk át a barátaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!