Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemmel nagyon jól elvagyunk, tervezzük a jövőt meg minden. De vannak sérelmei amit anyukám okozott neki régebben. Mit csináljak hogy újra normális legyen velük a kapcsolat?
Anyukám és anyósom is elmentek a menyasszonyi ruha próbára, így úgy volt fair hogy mindketten eljönnek a férfi ruhapróbára is. Ott történt a rángatás, mert anyu el akarta húzni, hogy mi magunk válasszuk ki a megfelelő ruhát.
A pénzzel meg úgy volt, hogy sokszor a szüleim jogosultabbnak érezték magukat bizonyos helyzetekben mert ők fizették az esküvőt a lakást és sokmindent. Viszont a szülő mindenhol egyenlő, akár szegény akár gazdag. Pl. beleszóltak hogy ne jöjjön sűrűn az anyósom hozzánk, vagy sok volt a tel.számla a feleségemnek mert anyukájával többet beszélt és anyuék fizették, mert flottás volt. De most már sztem mindent megbántak és helyre akarják hozni a hibákat. Legalábbis nagyon remélem.
Egyetlen esetben tudnám elképzelni, hogy a feleséged megbocsájtson nekik, ha ÖK SZEMÉLYESEN eljönnek és BOCSÁNATOT kérnek töle is meg a feleséged szüleitöl is.
Minden egyéb esetben jogos a feleséged haragja.
Az, hogy félig-meddig verekedtek a szüleivel, és emellett még az anyagi elönyükre alapozva megpróbáltak beleszólni a házasságotokba, tökéletesen indokolja, hogy ÍGY nem akar velük kapcsolatban lenni.
"Anyu régebben megrángatta anyósomat, innen kezdődött. Aztán kicsit visszaéltek azzal hogy anyagilag jobban állnak. De hajlandóak lennének megbocsájtani,..."
Ezt csak én nem értem? Mi az, hogy hajlandóak lennének megbocsájtani??? Mit? Hiszen a feleséged nem is csinált semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!