Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem bír már leállni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bír már leállni ezekkel a feleségem?

Figyelt kérdés

27 évesek vagyunk, 1 éve házasok.

Már kikészülök ettől a hülyeségétől, nagyon zavar, de egyszerűen hiába beszélek vele erről, maximum pár napig befejezi, de utána újra kezdi.

Nem tudunk úgy megnézni egy magazint, egy reklámot a tévében, egy filmet, egy sorozatot, hogy ne jellemezze a pasikat.

Régebben hangosan felsóhajtott, hogy hú de jó pasi, meg ilyenek.

Meg egyszerűen látom rajta, ahogy néz olyankor, hogy mennyire bejön neki az a pali. De akkor legalább magában tartaná.

Sokat beszéltem vele erről, megígérte, hogy befejezi, de pár nap, és újra kezdi.

Mondjuk sportműsornál, ha épp nem kurjantja el magát, hogy hűha, akkor is megkérdezi, hogy ki ez a csávó. Azt hiszi, annyira hülye vagyok, hogy nem vágom le, miért kérdezi.

Egyszerűen már megőrülök tőle, inkább nem nézek tévét szinte már, mert félek előre, hogy mikor mit nyög be. Hiába beszélek vele, nem hat rá hosszabb távon.

Aki a visszavágást javasolná, azt is próbáltam már, de hiába, őt nem zavarja, sőt rá is tesz egy lapáttal, hogy ja, jó kis csaj.

Mit lehet ilyenkor tenni?

2013. okt. 14. 14:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Szarba se nézi a kérésedet. Más területen is ilyen? Mert ha igen, akkor nem hinném, hogy boldog leszel vele.
2013. okt. 14. 14:35
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

Inkább tedd rendbe az önbizalmad, mert ha már egy újságban lévő pasi fotójára is féltékeny vagy, akkor veled van itt nagyon nagy baj, nem vele.

Nálunk természetes, hogy megjegyezzük egymásnak, ha látunk egy jó pasit vagy jó nőt, ezzel nincsen a világon semmi gond.

25/N

2013. okt. 14. 14:41
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ez teljesen természetes dolog a részéről, miért akarnád őt megváltoztatni? Nekem még sosem mondta a férjem, hogy zavarja, ha a tv-ben dícsérek egy pasit, vagy akár az utcán magunk között. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy le akarom őt cserélni. Jó nagy butaság, ha ilyenek zavarnak téged.
2013. okt. 14. 14:47
 4/16 A kérdező kommentje:

Hadd gratuláljak nektek.

Hamar felmegy benne a pumpa, de amúgy másban oké.

5/16 anonim ***** válasza:
71%
27 évesen megnézi a pasikat és szóvá is teszi. Téged az zavar, hogy megnézi, vagy az, hogy szóvá teszi? Mert attól még, hogy nem beszélne róla még ugyanúgy megnézné. Ne foglalkozz vele különösebben, egy-két gyerek után már eszébe sem fog jutni. Átmeneti, de ha téged zavar, akkor ezt egyértelműen hozd a tudomására. Férfihiúság, óh...
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Amikor elvetted, akkor is ilyen volt, vagy változott valami? Csak mert tudnod kellett, hogy milyen, amikor elvetted. Hagyd egyedül ilyenkor, hadd kurjongasson magában. Mozdulj ki, lépj le, menj el olvasni, nézz valami mást (ha van másik tévétek is), menj el a haverokhoz. Ha észreveszi, hogy ilyenkor inkább egyedül hagyod, majd csak változtat.

2. válaszolónak. Azért nem mindegy, hogy megjegyezzük valakiről, szép lány, helyes fiú, jól néz ki, csinos, ... vagy egyebek, vagy kurjongatunk és őrjöngünk, hogy "hú de jó pasi".

2013. okt. 14. 14:49
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát igazából én is szoktam ezt csinálni ha mondjuk vmi tényleg jó pasi van a tv-be...úgy h mondjuk azt mondom hmm. :) De csak h húzzam vele a párom. és ő is csinálja ha vmi csajt lát. De inkább én szoktam azt is megkérdezni, ha nagyon nézi, hogy Mi van tetszik?? :D

De ha azt mondaná zavarja igyekeznék nem elragadtatni magam.és tiszteletben tartanám.

Am sztem ez nem válóok, mond el neki mégegyszer h rosszul esik, vagy próbáld meg viccesre venni h lássa nem zavar. Biztos szeret, hiszen hozzád ment feleségül, azok a férfiak a magazinokba meg a tv-be csak férfiak...akikkel sosem fog találkozni, és sosem lesznek vetélytársaid.

Addig sztem nincs gáz amig nem közvetlen környezetetekbe lévő pasikra fejezi ki a tetszését..

2013. okt. 14. 14:49
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom, nálunk ebből nincs gond, mondjuk én nem is csorgatom léptem-nyomon minden pasira a nyálam, egyedül Keanu Reeves-re, de ezen kifejezetten jól mulat a férjem, és poénkodik, hogy hozzon-e vödröt a nyálamnak, meg ilyesmi. Viszont ha zavarná, akkor a kedvéért legalább visszafognám magam. Nem azzal van gond, hogy tetszik neki 1-2 színész, vagy sportoló,és ezt meg is vitatja veled, szerintem az a gáz, hogy nincs tekintettel arra, hogy ez neked rosszulesik.
2013. okt. 14. 14:54
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, akkor valószínűleg éretlen vagyok még egy kapcsolatra, vagy hogy szoktak itt fogalmazni...

Az, hogy csak színészekre meg olyan emberekre csorgatja a nyálát, akikkel nem fog soha találkozni, szerintem gyerekes kifogás. Mi különbség van e között meg a sima hétköznapi emberek között? Mi van, ha valahogy találkozna velük, akkor automatice lecserélne vagy mi? Vagy ha valami nagyon hasonló pasi lenne mondjuk a kollégája, mint mondjuk valamelyik filmsztár, akkor már aggódnom kéne, de amúgy nem? Amúgy egyszer sétálás közben megjegyezte valami csávóra, hogy nem is rossz.

Nem értem, mi szükség a másik tudomására hozni ilyeneket. nyilván nekem is tetszik más nő, de valahogy nem érzek rá késztetést, hogy a tudomására hozzam, sőt ezek szerint valami szuperhős lehetek, hogy kibírom ilyenkor úgy, hogy a szemem sem rebben.

Az önbizalmammal nincs baj, a feleségem is azért szokott dícsérni, meg azért máshonnan is látja az ember a visszajelzéseket.

Csak egyszerűen nem értem, miért kell ilyen dolgokat a másik tudomására hozni.

de hát hisztis vagyok akkor, ez van.

2013. okt. 14. 15:30
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindenki egyforma, nálunk pl. nincs ilyen egyikünk részéről sem, van, ahol meg mindennapos és senkit nem zavar.

Ha a házasságotok előtt is ilyen volt a feleséged, akkor nem értem, hogy gondoltad, hogy a házassá után nem lesz ilyen?

Ebben az egészben egyébként nekem az nem tetszik, hogy tudja, hogy ez téged zavar, mégis csinálja. Jó, megnézi a helyes pasikat, de olyan nincs, hogy ne tudná csukva tartani a kis száját ha ilyen téren.

Én nem is szoktam a férjemet olyanokkal fárasztani, amikről tudom, hogy egyáltalán nem érdeklik. Most ha mutatnak egy helyes pasit a tévében, őt, mint férfit ez hol kellene, hogy érdekelje?

2013. okt. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!