Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél már volt különköltözés, vagy esetleg el is váltak mesélnétek?
Mit ereztetek mikor különköltöztetek ,meddig nagyon rossz?
Úgy voltatok ,hogy kívárjátok ,talán rendeződik,vagy biztosra tudtátok ,hogy elváltok ?
Gyerekeknek mit mondtatok ?
Ma költözött el a férjem,olyan mintha rémálom lenne.
Reggel még semmi gond nem volt ,de aztán ismét eljött a téma egy nagy problémáról,azt mondta a férjem,hogy ő nem bírja tovább az életét így .
Igen, biztos voltam benne. A gyerekekkel együtt leültünk megbeszélni, 7 és 9 évesek voltak.
De nekünk nem ilyen hirtelen jött, hogy reggel még semmi gond, aztán apuka lelép. Nem is értem, ezt hogy lehet.
Mondhatjuk... ő megcsalt, akkor persze kiabáltunk (főleg én), volt hang rendesen. De megpróbáltuk újra. Nem sikerült, nem tudtam bízni benne, a szexuális életünk is pocsék volt így kb 3 hónappal később megmondtam, hogy el akarok válni. Még győzködött, akkor ő volt nagyon mérges.
Először elment 1 hétre, azt mondtuk a gyerekeknek hogy dolgozik. A gyerekekkel már nyugodtan beszéltünk.
"Reggel még semmi gond nem volt ,de aztán ismét eljött a téma egy nagy problémáról,azt mondta a férjem,hogy ő nem bírja tovább az életét így."
Bizonyára volt hova mennie...
Van igazság a 4-es célzásában, illetve a saját tapasztalatom is ezt mutatja....
Mi hellyel-közzel egy éve vagyunk így.Nekem még mindig borzalmas.Mi elvileg biztosra azt tudjuk,hogy közös a jövőnk! Csak azt nem tudom,mikor helyezzük ezt vissza gyakorlatba is.Én lassan tönkre megyek ebbe a külön élésbe egyébként.Te ne húzd el eddig Kérdező,illetve ne hagyd,hogy idáig elhúzza! De egy ideig lehet,hogy nem árt majd Nektek,esetleg könnyebben találtok így megoldást a problémáitokra,ha akarjátok.
Már megvolt az eljegyzés, mikor egy ledolgozott nap után mentem haza, és az üres lakás várt.
Nem írt, nem is keresett, hogy szedi a dolgait, pedig reggel még szeretkeztünk is.Ez volt az a pont amikor végleg csalódtam a másik nemben.
Még a telefonját is letiltatta, azóta sem tudom mi van vele.
Ha valaki elköltözik, akkor az már nem nagyon akarja rendezni a meglévő kapcsolatát, inkább fél lábbal már kint van belőle.
Figyelj kicsit alaposabban gondold át a dolgaidat. Mert azt írod, hogy reggel még minden rendben volt, aztán meg azt, hogy újra előjött egy nagy probléma. Most akkor rendben volt minden vagy van nagy probléma ami sokadjára előjön? Azt nem tudom, hogy helyre tudjátok-e ezt hozni, vagy hogy egyáltalán a férjed akarja-e még ezt helyrehozni, de egy biztos. Legyen ez jó értelembe vett lecke számodra, hogy soha ne hagyj egy problémát elhatalmasodni. Sose mond vagy gondold azt, hogy minden rendben nagyjából, mert az nem elég egy jó kapcsolathoz. TÉNYLEGESEN mindennek rendbe kell lennie.
Ha a férjed visszajön és együtt maradtok, akkor is zongorázd végig magadban, mit kellett volna másként tenned (nem arra gondolok, hogy te vagy a hibás a költözése miatt!!!!!), hogy ha újra előjön ez a probléma akkor mit fogsz másként csinálni. Nézz magadba és őszintén elemezd magadat. Vond le a tanúlságot és jól raktározd el.
Ha mégsem békültök ki a férjeddel, akármennyire is fáj, ugyanezeket a lépéseket magadban meg kell majd tenned, hogy soha ne legyen olyan, hogy hagyod a dolgokat maguktól alakulni. Mindig tenni kell azért, hogy ne legyen probléma. Ha meg van probléma, akkor meg kell oldani, nem szabad úgy hagyni és úgy élni mintha minden oké lenne.
Bárhogy is alakul a jövőtök, erőt kívánok neked hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!