Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett a férjemmel?
Azért ez elég érdekes reakció, nagyon gyerekes. Ha már most így bepánikol, mi lesz később. Azért egy kicsit érettebben is cselekedhetne, meg ez elég önző viselkedés...tipikus.
A pasik akkor lépnek le, amikor akarnak, új életet kezdenek (jó, lehet fizetik a gyerektartást, de az mégse olyan) a nő meg marad egyedül a gyerekkel...kinek lesz könnyebb új társra lelni? Annak, aki lelép...na bocs, kicsit messze mentem, de ez jutott eszembe erről a hozzáállásról.
#8 ne erőltesd, max. akkor van ilyen ha a férj skizofrén.
Olvasd már el újra mit ird ide le a némber.
Elveszek egy nőt feleségül, együtt élek vele, hangoztatom hogy baba a cél, majd mikor jön a baba összapakolok és azt se mondom fapapucs? Se indok, se semmi csak költözöm szó nélkül? Na de miért tennék ilyet, ha nem vagyok futóbolond?
Ha nem akarok gyereket akkor nem veszem el, vagy elveszem, de megmondom hogy én nem akarok gyereket. Nem dugok éveken keresztül gumi nélkül reménykedve a csodában hogy nem lesz gyerek, mert felnőtt emberként tudom hogy bizony igy lesz.
Meg a kérdező is.. 'azonnal összepakolt és elment ... mi lehet vele' nem tudja a saját férje telefonszámát? Nem a fülén kellene lennie a telefonnak már 24 órája egy ilyen helyzetben? A gyakorin kell ilyenkor tippet kérni?
Elejétől a végéig egy logikátlan, életszerütlen blődség, mintha egy ZS kategóriás filmet néznél.
Tudod mi ez? Ahogy egy 14 éves el tudja képzelni hogyan is mehet ez a felnőttek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!