Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt a munkatársam. Mit csináljak?
Komoly gondjaink vannak a férjemmel. Tegnap este ott tartottam, hogy kirakom a házból.
Ma reggel eléggé sokat beszélgettünk, eldöntöttük, hogy megmentjük a házasságunkat. Én hulla fáradtam lehúztam 12 órát, mosolyogva, jópofizva (egy kocsmában vagyok pultos), végül a munkatársam autójában kiborultam (ő szokott kivinni a vasútállomásra, hogy elérjem az utolsó vonatot). Ittam is egy kicsit, és végigbőgtem az utat. Aztán megcsókolt. Nem titkolom iszonyú jól esett, de nem tudom, most mit tegyek. Itt alszik mögöttem a férjem, akivel a hullámvölgy legalján vagyunk, és itt a munkatársam akivel a kezdetek közt megvolt a "szikra".
Más helyzetben felpofoztam volna a nyomulós illetőt, de most csak egy rekedt "mennem kell"-re futotta, és kiszálltam az autóból.
Nagyon összezavarodtam.
Egy csók még nem jelent semmit. A házasság már annál inkább...
Szerintem is pihenj még erre egyet.
Meg ugye nem tudjuk, hogy a munkatársaddal eddig milyen volt a viszonyod, nem tudjuk a részéről mi van a háttérben.
Lehet, hogy évek óta szerelmes? Vagy csak kihasználná a helyzetet?
Így nem tudjuk, hogy a csók minek a jele pontosan.
hable: az aids nem terjed csókkal!
A férjem baromi nehezen jönne be értem, mikor nincs autónk.
Más munkatársam nincs, aki autóval járna (ők helyiek), csak ez a kolléga jár, mivel a város szélén lakik (12 óra állás után senki sem gyalogolna le 7-8km-t)
Ma csak este dolgozom, megpróbálok beszélni vele.
Nemtom, eléggé öszzezavarodtam.
Azoknak igaza van, akik azt mondták, hogy a munkatársad egy bunkó, amiért kihasználta a helyzetet.
Az én meglátásom az előbbivel együtt még az, hogy mivel elgondolkodtál azon, hogy otthon van a férjed, azonnal kiszálltál a kocsiból, döntöttél. A férjed mellett döntöttél, nem csaltad meg. Ha az ember letört, akkor képes a legapróbb kedvességnek is nagyobb nyomatékot tulajdonítani, mint amennyi az valójában. Ha már eddig eljutottál, tehát hogyha te meg akarod menteni a házasságod, akkor a jó úton haladsz. Beszélgessetek a férjeddel, esetleg(!) még ezt is mondd el neki egy későbbi beszélgetés alkalmával, hogy a szíved az övé, nem a munkatársadé. Csak tudni kell jól adagolni és megfogalmazni. Persze ez visszafelé is elsülhet, ezt neked kell eldöntened, te ismered a férjed.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!