Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsókolt a munkatársam. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókolt a munkatársam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Komoly gondjaink vannak a férjemmel. Tegnap este ott tartottam, hogy kirakom a házból.

Ma reggel eléggé sokat beszélgettünk, eldöntöttük, hogy megmentjük a házasságunkat. Én hulla fáradtam lehúztam 12 órát, mosolyogva, jópofizva (egy kocsmában vagyok pultos), végül a munkatársam autójában kiborultam (ő szokott kivinni a vasútállomásra, hogy elérjem az utolsó vonatot). Ittam is egy kicsit, és végigbőgtem az utat. Aztán megcsókolt. Nem titkolom iszonyú jól esett, de nem tudom, most mit tegyek. Itt alszik mögöttem a férjem, akivel a hullámvölgy legalján vagyunk, és itt a munkatársam akivel a kezdetek közt megvolt a "szikra".

Más helyzetben felpofoztam volna a nyomulós illetőt, de most csak egy rekedt "mennem kell"-re futotta, és kiszálltam az autóból.

Nagyon összezavarodtam.

2013. okt. 7. 00:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
El kell döntened, hogy fontos-e számodra annyira a férjed, hogy megpróbáld vele újrakezdeni. Ha nem, akkor felesleges erőltetni a kapcsolatot. De, ha csak azért szállsz ki a házasságból, mert jött valaki más és nem magad miatt, az régen rossz. Ha kilépsz, magad miatt tedd, ne más férfi miatt!
2013. okt. 7. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy csók még nem jelent semmit. A házasság már annál inkább...

Szerintem is pihenj még erre egyet.

Meg ugye nem tudjuk, hogy a munkatársaddal eddig milyen volt a viszonyod, nem tudjuk a részéről mi van a háttérben.

Lehet, hogy évek óta szerelmes? Vagy csak kihasználná a helyzetet?

Így nem tudjuk, hogy a csók minek a jele pontosan.

2013. okt. 7. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Másik munkatárssal is mehettél volna, mondjuk egy nővel vagy egy kevésbé jóképű férfival, akivel nem lett volna csókocska. De ugye te is akartad.
2013. okt. 7. 12:07
 14/17 A kérdező kommentje:

hable: az aids nem terjed csókkal!

A férjem baromi nehezen jönne be értem, mikor nincs autónk.

Más munkatársam nincs, aki autóval járna (ők helyiek), csak ez a kolléga jár, mivel a város szélén lakik (12 óra állás után senki sem gyalogolna le 7-8km-t)

Ma csak este dolgozom, megpróbálok beszélni vele.

Nemtom, eléggé öszzezavarodtam.

2013. okt. 7. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Azoknak igaza van, akik azt mondták, hogy a munkatársad egy bunkó, amiért kihasználta a helyzetet.

Az én meglátásom az előbbivel együtt még az, hogy mivel elgondolkodtál azon, hogy otthon van a férjed, azonnal kiszálltál a kocsiból, döntöttél. A férjed mellett döntöttél, nem csaltad meg. Ha az ember letört, akkor képes a legapróbb kedvességnek is nagyobb nyomatékot tulajdonítani, mint amennyi az valójában. Ha már eddig eljutottál, tehát hogyha te meg akarod menteni a házasságod, akkor a jó úton haladsz. Beszélgessetek a férjeddel, esetleg(!) még ezt is mondd el neki egy későbbi beszélgetés alkalmával, hogy a szíved az övé, nem a munkatársadé. Csak tudni kell jól adagolni és megfogalmazni. Persze ez visszafelé is elsülhet, ezt neked kell eldöntened, te ismered a férjed.

Sok sikert kívánok!

2013. okt. 7. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak megsúgom neked hogy én napi 8órába ,legyalagolom bennt melóba a 8-10km-t,amúgy meg ezt a helyedben azért tisztáznám a férjemmel,mert biztos mond rá 1-2 okosságot...
2013. okt. 8. 00:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Már eldöntöttétek a férjeddel, hogy megmentitek a házasságotokat. Akkor most erre koncentráljatok mindketten, ezen kattogjon az agyad, ne a munkatársadon. Azt zárd rövidre. Mond el neki, hogy ez nem fér bele, férjed van, kijöttök a mélypontról (nem mintha köze lenne hozzá) úgyhogy felejtse el ami történt és nézzen más nőt magának. Ti pedig a férjeddel tegyetek meg mindent egymásért. Minden hepe után jön egy hupa!
2013. okt. 8. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!