Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szerint én hülye vagyok amiért előbb bevásárolok és a csekkekre nem nagyon marad pénzünk. Van olyan, hogy pár számla nincs befizetve. Mit gondoltok, mi a megoldás? Pedig csak kaját veszek.
35 EZER forintot telefonra?
Igen, hülye vagy.
Soha nem volt előfizetéses telefonom, pedig ennél azért több pénzből gazdálkodunk...Nem értem, hogy aki úgy áll anyagilag, annak hogy nem jut eszébe, hogy ez luxus?!
Lényegében párod összes bevétele (ha így nézzük) telefonra megy el. Nem csodálkoznék a helyetekben, hogy nem marad a számlákra...
Talán a párodnak is munkát kéne keresni.
Ennyi pénzből nem is lehet megélni, akármit is csináltok.
Ilyen hülye a világon nincs még egy, hogy 60ezret keres, és 35ezret költ mobilszámlára!
Egyébként mi költségvetést készítünk, tudjuk, hogy mennyi a rezsi (maximumot lövünk be mindig), és azt, meg a bérletrevalót és egyéb állandó kiadások költségeit félrerekjuk egy kazettába. Aztán abból, ami megmarad, heti beosztást készítünk, tehát ha marad még pl. 100ezer, akkor 20-25ezer marad/hét. De annyit sosem költünk el. Ha tudjuk, hogy abban a hónapban lesz egyéb kiadás is ( pl. nyáron esküvőre mentünk), akkor azzal is kalkulálunk. Nálunk jó sok megy megtakarítási számlára is, de nyilván amíg a párod és te nem találtok jobb munkát, nálatok ez nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!