Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiváncsi vagyok kedves feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi vagyok kedves feleségek uratok elvárja hogy minden reggel az ágyba vigyed a kávét neki?

Figyelt kérdés

Mert az enyém ilyen ma rohadtul betelt a pohár majdnem ráöntöttem az egészet a fejére.

egész reggel sürögtem forogtam reggel fél 6 kor keltetem összerendeztem a gyerekeket 7 kor ébresztettem a férjem ez meg nyüglödik nem elég meleg kevés a cukor bla bla bla.hát felment bennem a pumpa .

semmit nem segit a készülödésbe és még neki áll feljebb az agyam dobom el

2013. okt. 1. 08:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
51%
Kérem szépen, nekem nincs feleségem és nem kávézom.
2013. okt. 1. 09:55
 32/43 anonim ***** válasza:
26%

Nem vagyok feleség, nem is leszek, de együtt élek a párommal.

Én nem kávézok, ő igen, mégis megcsinálom neki minden reggel. Hétvégén, ha ő ébred hamarabb, elintézi magának.

Szívesen megcsinálom neki, nem várja el, előttem is magának csinálta, és ha én nem lennék, akkor is megcsinálná.

Ha valami nem jó benne, megmondja, és kész.

Nagyritkán én is iszom, akkor behozza nekem, ha még fekszek, ha nem, akkoris megcsinálja, kiönti, tesz nekem bele cukrot. Ha ő nem fekszik már, én is megcsinálom neki ugyanígy, ha megkér.

De elvárás nincs.

Ha véletlenül úgy sikerül kérnie bármit, hogy elvárásnak, parancsnak tűnik, azért se csinálom meg neki - de ilyen csak ritkán van, ha ideges, és akkor sem direkt csinálja, csak úgy szalad ki és utána bocsánatot is kér.

2013. okt. 1. 10:14
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem várja el.

De néha én is ezzel kedveskedem neki.A kávét felváltva főzzük.Szerintem elkapattad egy kicsit.Nehéz lesz változtatni...

26 év házasság,45/nő

2013. okt. 1. 10:22
 34/43 anonim ***** válasza:
77%
Anyám mindig ágyba vitte apámnak a kávét, másképp nem volt hajlandó felkelni. A hátamon felállt tőle a szőr (különösen úgy, hogy apuci mindezt tőlem várta (volna) el, ha anyám épp nem volt otthon). Én azóta elköltöztem, anyám meg nekem nyavalyog nap mint nap, hogy mennyire nem számíthat apámra, boldogtalan a házassága stb. Ja kérem, mindenki azt szagolja, amit szakít. A gyomrom felfordul azoktól a "férfiaktól", akik szolgának nézik a feleségüket.
2013. okt. 1. 11:21
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem várja el, de amúgy is előbb indul dolgozni.

Amúgy meg ne vidd be neki azt kész. Egyszer csak felkel. Ennyi.

2013. okt. 1. 11:30
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem várja el, hétköznap korán kel ami hajnal 1 órát jelent, a munkahelyén iszik. Hétvégén is ritkán iszik, de nekem mindig ágyba hozza.

Anyósomék és a szüleim is ágyba viszik a másiknak a kávét, de ez olyan, hogy mikor melyik, nem várják el egymástól, inkább kedveskedés gyanánt.

2013. okt. 1. 12:05
 37/43 anonim ***** válasza:
70%

Mivel ő korábban kel, megfőzi magának. Ágyban nem szokunk kávézni. Ha együtt kelünk akkor hol én hol ő főzi a kávét. Nem csinálunk ebből ügyet. Szoktatás kérdése!

Ez olyan mint a barátnőm férje elé ha nem teszi a kaját akkor nem eszik. Hát haljon éhen! Szegény nő dolgozik, otthon is dolgozik, házimunka, gyerekek, a férj otthon van sokszor 1-kor már, és még őt szolgálja ki! Menjen a fenébe az ilyen pasi!

Állj a sarkadra!

2013. okt. 1. 12:15
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és nálunk szinte mindig a párom kelt kávéval 6éve.Egyszerűen kiskorom óta borzalmasan nehezen kelek ki az ágyból,szédelgek,sápadt,szétszórt vagyok kb. 20percig.Ha magamnak csinálok reggel kávét,azt se tudom mit csinálok.pl sokszor elfelejtem,hogy előtte fél perccel már öntöttem a kávéfőzőbe vizet és duplán öntök. Szóval tényleg használhatatlan vagyok. Épp ezért még a kapcsolatunk elején mondtam viccesen a páromnak,hogy nekem olyan pasi életem párja aki ágyba hozza nekem reggel a kávét.Ő meg nevetett és mondta,hogy ezt ő szívesen vállalja ha őt választom annak. Ő amúgy is korán kellő, energiabomba,tehát neki ez nem teher,mert szinte mindig előttem kell,én meg lustálkodhatok pár perccel tovább,amíg fő a kávé. Ettől nekem már a szolgám lenne? Amúgy hálás vagyok neki, nem panaszkodok,hogy milyen a kávé ,bár nem is kell ,mert tudja,hogy szeretem. Mindenesetre párkapcsolatban élünk,mindenkinek vannak gyengéi,erősségei ,nem jegyezzük noteszba kit mit tesz meg a másikért.Amúgy is imádjuk egymást kényeztetni, örömet okozni a másiknak,amivel csak tudunk.És ez nekem hatalmas segítség. Ha úgy érezném ez neki teher nem várnám el, de szerencsére egy pillanatig se éreztem így.
2013. okt. 1. 12:45
 39/43 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Olyat meg, hogy elvárás...mégcsak hallani sem akarok! Adnék én neki a sodrófával ha bármit is ELVÁRNA!

Nem a cselédje vagyok, hanem a TÁRSA.

2013. okt. 1. 13:19
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
08:53 vagyok, egy kérdés: csajok ti felpontoztatok? Mert akkor rendes csajok vagytok.
2013. okt. 1. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!