Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Ha egy férfi félrelép, annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha egy férfi félrelép, annak biztos oka van, valamit nem kapott meg otthon" - ti egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 16:38
1 2
 11/19 Salx Narval ***** válasza:
8%
Miből is lép félre?, mert azért ez is fontos lehet.
2013. szept. 23. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

A hűtlenség fejben dől el. Van, aki nem kap otthon semmit, mégse csalja meg a nőt, más meg megkap mindent, mégis félrelép.

És igen, oka mindig van, a hatalmas egója, a nekem ezt meg kell kapnom, nekem ez jár, nekem most változatosság kell, tudnom kell, hogy képes vagyok még hódítani, satöbbi.

2013. szept. 23. 17:38
 13/19 anonim ***** válasza:
én azt vettem észre, hogy ahol látszolag boldogság van, az nem jó, ahol csak baj van, onnan nem lépnek félre. Nem mindíg hibás a megcsalt fél, szerintem.
2013. szept. 23. 19:07
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

"Nem mindíg hibás a megcsalt fél, szerintem."

Mi az, hogy "nem mindig hibás"? SOSE HIBÁS ABBAN, HOGY MEGCSALTÁK!

A kapcsolat elromlásáért tényleg 2 ember felelős, de azért, hogy valakit megcsalnak, csak a gerinctelen félrek.ró a felelős.

2013. szept. 23. 19:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek ezzel. Csak akkor érdekli a férfit egy harmadik fél közeledése, vagy csak akkor kezd vadászni, ha otthon nem kap meg mindent. Akár szexről, akár törődésről van szó. Ugyanez igaz a nőkre is.

Persze vannak kivételes esetek, pl. eleve olyan beállítottságú az ember, hogy képtelen a hűségre, vagy otthon is mindent megkap de mindig is több barátja/barátnője volt... stb. De alapvetően a fenti szabály a helytálló.

2013. szept. 24. 11:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha valaki valamit nem kap meg a kapcsolatban/ házasságban, mindkét félnek van szája, kinyitja, és beszél. Elmondja mi a baja, megbeszélik.

Ha erre nem képesek, akkor az nem egy NORMÁLIS, HARMONIKUS SZERETETTELJES PÁRKAPCSOLAT. Hanem egy nagy kalap k.a.k.i.

Ha pedig a megbeszélésre csak az egyik fél vevő a másik nem, akkor lépni kell. Végső esetben ki a kapcsolatból.

Az megint más tészta akik trófeákat gyűjtenek, kvázi hobbiból dugnak meg másokat, a csak mert... típusú emberek...emberek?

A részeg voltam

B elcsábítottak

C ez csak szex és nem jelentett semmit,

pedig a kedvenc kifogásaim, de csak kifogások:)

Tehát nem , nem értek egyet azzal, hogy ha valamit nem kapunk meg otthon , akkor elmegyünk mással dugni.

27/N

2013. szept. 25. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
A nők imádnak sportot űzni az önsajnáltatásból, csak önkritikájuk nincsen semennyi. Ok az mindig van és a legtöbbször elég jó ok, mert egy boldog családban nem lép félre senki. Aki pedig azt mondja ilyenkor, hogy pedig minden milyen tökéletesen működött és megtett mindent, az csak magát áltatta hosszú éveken át. Ilyenkor nem árt egy önvizsgálat, de a legtöbb túl öntelt ahhoz, hogy erre képes legyen.
2013. szept. 26. 12:22
 18/19 Salx Narval ***** válasza:
Természetesen mindennek van oka, így a félrelépésnek is. Az is egy ok, ha beleszeretett valakibe és az is ha csak másra vágyott a megszokott helyett. Az már egy másik kérdés, hogy mi is ez az ok, vagy, hogy a másik fél hibáztatható e, a kialakult helyzetért.
2013. szept. 27. 04:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet magyarázni, mindenre van kifogás, ok....

Sok pocsék, szexhiányos házasságban nem lép félre a férfi, vagy a nő...Embere válogatja.

Aki megteszi, bizonyára nem tudott kihagyni egy felkínálkozó lehetőséget, ilyen-olyan okok miatt.

Én is gerinctelenségnek tartom a félrelépést.

2013. szept. 27. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!