Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha egy férfi félrelép, annak biztos oka van, valamit nem kapott meg otthon" - ti egyetértetek ezzel?
A hűtlenség fejben dől el. Van, aki nem kap otthon semmit, mégse csalja meg a nőt, más meg megkap mindent, mégis félrelép.
És igen, oka mindig van, a hatalmas egója, a nekem ezt meg kell kapnom, nekem ez jár, nekem most változatosság kell, tudnom kell, hogy képes vagyok még hódítani, satöbbi.
"Nem mindíg hibás a megcsalt fél, szerintem."
Mi az, hogy "nem mindig hibás"? SOSE HIBÁS ABBAN, HOGY MEGCSALTÁK!
A kapcsolat elromlásáért tényleg 2 ember felelős, de azért, hogy valakit megcsalnak, csak a gerinctelen félrek.ró a felelős.
Igen, egyetértek ezzel. Csak akkor érdekli a férfit egy harmadik fél közeledése, vagy csak akkor kezd vadászni, ha otthon nem kap meg mindent. Akár szexről, akár törődésről van szó. Ugyanez igaz a nőkre is.
Persze vannak kivételes esetek, pl. eleve olyan beállítottságú az ember, hogy képtelen a hűségre, vagy otthon is mindent megkap de mindig is több barátja/barátnője volt... stb. De alapvetően a fenti szabály a helytálló.
Ha valaki valamit nem kap meg a kapcsolatban/ házasságban, mindkét félnek van szája, kinyitja, és beszél. Elmondja mi a baja, megbeszélik.
Ha erre nem képesek, akkor az nem egy NORMÁLIS, HARMONIKUS SZERETETTELJES PÁRKAPCSOLAT. Hanem egy nagy kalap k.a.k.i.
Ha pedig a megbeszélésre csak az egyik fél vevő a másik nem, akkor lépni kell. Végső esetben ki a kapcsolatból.
Az megint más tészta akik trófeákat gyűjtenek, kvázi hobbiból dugnak meg másokat, a csak mert... típusú emberek...emberek?
A részeg voltam
B elcsábítottak
C ez csak szex és nem jelentett semmit,
pedig a kedvenc kifogásaim, de csak kifogások:)
Tehát nem , nem értek egyet azzal, hogy ha valamit nem kapunk meg otthon , akkor elmegyünk mással dugni.
27/N
Mindent meg lehet magyarázni, mindenre van kifogás, ok....
Sok pocsék, szexhiányos házasságban nem lép félre a férfi, vagy a nő...Embere válogatja.
Aki megteszi, bizonyára nem tudott kihagyni egy felkínálkozó lehetőséget, ilyen-olyan okok miatt.
Én is gerinctelenségnek tartom a félrelépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!