Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért kell akkora nagy esküv&o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell akkora nagy esküvõt csapniuk a kiélt nõknek, akik még le is fátyolozzák magukat?

Figyelt kérdés

Nem általánosságban beszélek, de nem értem, minek vesznek fel olyan menyasszonyi ruhakõlteményeket,ami nem illik hozzájuk.

Most éppen fotókat nézegettem ismert emberekrõl, akiket lehetett tudni, hogy milyen életet éltek.

2013. szept. 22. 11:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

nem mered leírni, hogy Palácsik Tímea?

Egyébként semmi közöd hozzá. Ha te vennéd el, esetleg beleszólhatnál, mit vesz fel, így inkább hallgass.

2013. szept. 22. 12:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Ki az a Palácsik Timea?
2013. szept. 22. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Hogy legyen min agyalni a kotnyeles, pletykás, rosszindulatú nőtársaiknak. :)
2013. szept. 22. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Mivel mar nem vagyok szuz sot gyerek is hamarabb jott ezert pl en mar hofeher ruhaba nagy fatyollal biztos nem vonulok oltar ele.Kis csaladi eskuvot szeretnek amugyis, nem vagyok nagy lagzira.

Ertem mire gondolsz...mondjuk nekem csak 1ismerosom van aki a harmadik lagzijat is ugy csinalta mintha az elso lenne..hatalmas hofeher ruha meteres fatyollal...limuzin es egyeb luxus dolgok :-) En csak mosolyogtam...biztos lesz meg par.(imadom a csajt de a hutlenkedese miatt varhato)

A masodik eskuvonel meg meglepodtunk a nagy felhajtason de a harmadiknal mar nem...viszont nem megyek mar el a negyedikre, mert ez mar nekem is sok anyagilag :-)

9 ev 3lagzi...

2013. szept. 22. 14:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot neked utolsó!
2013. szept. 22. 14:31
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
aki ismert emberek fotói nézegeti, tudja, milyen életük volt, attól hiteltelen az a mondat, hogy ki PT. Tudod te nagyon jól, szinte ezer százalék, hogy rajta rágtál be. Savanyú a szőlő?
2013. szept. 22. 14:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: miért nem tökmindegy, ki miben házasodik? Talán a saját ízlésük fontosabb nekik, mint a te véleményed.

Utolsó: most néztem meg, ki ez a PT, azért szerintem hírességnek nem mondható. ja, és biztos irigyli tőle azt a pasit a kérdező xD xD

2013. szept. 22. 16:05
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem szűzen mentem férjhez, de azért még meg tudom számolni egy kezemen a pasijaimat. A férjemnek sem én voltam az első párja. A gyerkőc is előbb jött mint az esküvő.

Ennek ellenére volt szép uszályos ruhám, és fátyol is, igaz nem az arcomon, hanem a hajamba tűzve.

Nem gondolom, hogy ezzel bármi probléma lenne. Hihetetlen jó esküvőnk volt, boldogok vagyunk azóta is.

Hogy kihez milyen ruha illik, azt szerintem kívülálló ne ítélje meg. Mint ahogy azt sem, hogy ki hogyan élte korábban, vagy éli most az életét. Szerintem foglalkozzon mindenki a maga dolgával, és ne mások életében kotorásszon. Ez a véleményem, még ha lepontoztok is.

2013. szept. 22. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 2 éves lányom.És jövöre házasodunk,fehér ruhában fátyolallal a fejemen.Igazábol nem nagyon érdekel ki mit mond/gondol majd rollam,ez a 3-unk napja lesz.
2013. szept. 23. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!