Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy leszbikus házaspár Magyarországra költözik, akkor itt nem fogják házastársakként kezelni őket?
Ha az egyik munkát kapott Magyarországon, nincs akadálya, hogy itt éljenek, de csak és csakis, kizárólag a magyar törvények érvényesek rájuk.
Ha az egyik kettős állampolgár, akkor még inkább.
A leszbikusok és homoszexuális férfiak egyszer és mindenkorra felejtsék el, hogy Magyarországon a beteges, aberrált kapcsolatokat legálisnak ismerjék el, a természetes és a normális fölé emeljék.
Rázhatják itt a feneküket a megbotránkoztató, agresszív, olykor rasszista felhangú felvonulásaikon, végig a Millenniumi Emlékműhöz, a magyar királyi pantheonhoz vezető Andrássy úton, akkor sem lesz normális az, ami természet ellen való.
Megjár nekik minden, ami házaspárnak megjár, ha van anyakönyvi kivonatuk, tök mindegy, hol házasodtak. Lányom ovijában is van egy ikerpár, akinek a szülei külföldön házasodtak.
Az egyik nő vér szerinti gyerekei, de a másik kapja a családi pótlékot, mint szülővel együtt élő házastárs. Szóval butaság, hogy nem házasok, mert itt nem elfogadott.
14.
Köszönöm!
Tévedés, utolsó. Attól, hogy valaki Magyarországra költözik! meg nem minden torvény érvényes ra, igy pl épp kivétel a családjogi torvény is. Magyarorszagon nem elfogadott pl a poligamia, de ha egy arab ugy dönt, hogy o most Magyarországra költözik a négy feleségével, azt simán megteheti. Ra az o országának családjogi törvényei érvényesek, nem a Magyarországiak.
Kérdező, a munkavállaláshoz, a tartós, vagy vegleges letelepedeshez nem szukseges magyar állampolgárság.
Khm, mivel én vagyok a munkahelye tb-ügyintézője, és nálam adta le a papírokat, hidd el, megjár neki.
Ugyanúgy, ahogy a külföldön történő örökbefogadásra sem mondják, hogy ja bocs, nem itt fogadtad örökbe, nem a tiéd.
NE vezessétek félre.
Komolyan nincs jobb dolguk itt egyeseknek, mint a baromságaikat szajkózni? A kérdező marhára nem arra volt kíváncsi, hogy titeket mennyire zavar egy leszbikus házaspár, mert a szánalmas kis életetekben semmi sikeretek és másokon vagytok hajlandóak ítélkezni rossz sorsotokban :)
De persze addig sem kell arra gondolnotok, hogy mennyire szerencsétlenek vagytok, amíg mással foglalkoztok, értem én... de ez nem old meg semmit.
Egyébként meg aki a mentális neveléssel hozakodott fel nem ártana, ha kicsit utána nézni, hogy mégis mit jelent a nemi identitás kifejezés, mert nagyon rosszul használja.
Ergo, ha valaki a mentális nevelésre szorul, az ő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!