Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Slampos családanyák miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AeonFLUX kérdése:

Slampos családanyák miért csodálkoznak, ha a férjeik megcsalják őket?

Figyelt kérdés
Ma a buszon láttam egy 35 év körüli nőt, gyerekkel az ölében. Rövid őszülő haj, melyből csöpögött a zsír, ápolatlan pattanásos bőr, 0 smink, plusz kilók, igénytelen öltözék. A férje helyébe képzeltem magam... akármennyire is szeretném, mert a gyermekem anyja, nem tudnék nőként rátekinteni, nem tudnék vele szexelni...
2013. szept. 18. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
85%

Milyen érdekes...ha a hölgy jól ápolt lenne, csinos, jól öltözött, karcsú, "jól szituált", akkor vagy alapból leku..váznák, és megfulladnának az irigységtől ("miből telik neki rá?"), vagy azzal lenne teli a fórum, hogy biztos elhagyagolja a gyerekét meg a férjét és egy önző dög.

Ha van rajta sapka, ha nincs, egyre megy...

2013. szept. 19. 07:25
 42/78 anonim ***** válasza:
75%

1.: Mindenkinek "joga" van csodálkozni, ha megcsalják. Hiszen elvileg azért házasok, mert képesek csomót kötni a farkukra. A megcsalás nem a párunktól függ, hanem a mi hozzáállásunktól. A legszebb nőt is meg lehet unni, ha egy olyan férje van, aki alapból képtelen a hűségre. A gyengeségre csak kifogás az, hogy a másik ilyen, vagy olyan. Normális házasságban MINDKÉT fél igyekszik segíteni a másikat, és boldoggá tenni őt. Ugyanakkor mindketten elnézik azt is, hogy időnként a másik nincs a toppon. Mert rohadtul emberek vagyunk. Fáradtak, türelmetlenek, betegek, szomorúak, túlhajszoltak. Eszembe sem jutna az utazóközönségnek tetszelegni (huszonéves, gyerektelen lány). Hisz kik vagytok ti? Idegenek, akiket valószínűleg soha az életben nem látok többet.

Van egy nagyon találó kép, amit nem tudok megkeresni, de a lényege a következő: a nők mindent megtesznek azért, hogy mikor elmennek otthonról, csinosak legyenek, és vadidegeneknek tetsszenek, akiktől amúgy semmit nem akarnak. Aztán otthon, a párjukkal, az egyetlen emberrel, akinek valójában meg szeretnének felelni, slamposak, kinyúlt göncökben rohangálnak. Attól, hogy valaki tip-top a buszon, még nem biztos, hogy otthon is az.

Ha minden teher az én vállamon nyugszik a férjem "jóvoltából", lehetséges, hogy én sem törném magam, hogy álomnő legyek neki, mert ha tisztelne egyáltalán, igyekezne segíteni a gyerekkel, háztartással. Tiszteletlenül viselkedni meg lehet egy szép meg egy csúnya nővel is ugyanúgy.

Normáliséknál megbeszélik a dolgot, és törekednek (mindketten) a változásra. Más kérdés, hogy a környezetemben nem látok gyakorlatilag egy normális kapcsolatot se.

(Csak egy példa: az anya dolgozik 10+ órát, a férj 8 órát se mindig. Mégis állandóan meg van szólva a nő a kinézete, ruházata miatt(a férj által), miközben a férj el se mosogatna(vagy ha igen, hetekig azzal dicsekszik, hogy férfi létére ő elmosogatott), de mindene a ruházkodás, holott kevesebbet hoz haza, mint a nő. Igen, a szüleim. Na ilyen kapcsolatot én nem tartanék fent. Nem azért, mert nincs időm energiám, pénzem csinibini lenni a férjem mellett, hanem mert a fickó egy p@r@$zt.)

2013. szept. 19. 07:56
 43/78 anonim ***** válasza:
61%

Milyen érdekes, itt mindenki le lett pontozva, aki gyerek mellett két szoptatás közt tud hajat mosni. Ellenben az összes nő, aki a gyerekre és annak betegségére, időhiányra hivatkozva megengedi magának a slamposságot az zöld kezet kapott. Mintha irigységet szimatolnék...

Hálás vagyok, amiért olyan példát láthattam a családban, amit bátran követhetek. Ja, és anyukám három műszakba járt, én pedig többet voltam eleinte kórházban, mint otthon. És még süti is volt mindig.

Nem feltétlenül igaz, hogy a férj is slampos. Szomszédasszony és párja tipikus példa. Elhízott nő, öltözködése olyan, hogy amit kikap a szekrényből, haj, de nem frizura és a többi. Ellenben kedves és vidám teremtés. Plusz egy jó pasi, aki szereti és hűséges. Érzelmi kapcsolat. Nem kell okokat keresni, hogy mi tartja őket össze. Azt viszont problémának látom, hogy a kislány előtt az anyja mintája van.

2013. szept. 19. 09:16
 44/78 anonim ***** válasza:
55%

Nekem most az jutott erről eszembe, hogy anyukámnak sem volt segítsége mikor kicsi voltam, de mégis mindig jól öltözött, ápolt, és finom illatú volt. Miért? Tisztán emlékszem, hogy mindig mentem vele a kozmetikushoz vagy a fodrászhoz. Szép csendben elvoltam addig, amíg ő végzett. Sőt, sokszor megengedték, hogy nézzem mit csinálnak. Ahova most járok fodrászhoz, ott is, anyukák jönnek mennek gyerekkel. Időpontot foglal, gyerek kap egy mandarint, meg a többi várakozó eljátszik vele, fél óra és kész, mehetnek is. Ennyit a gyerek is kibír, nem igaz, hogy nem, még élvezik is.

Ez igazából hozzáállás kérdése. Ha akar valaki valamit csinálni, akkor megcsinálja, ha nem, akkor meg mindegy van-e gyerek vagy nincs. Most nem azokról az esetekről van szó, amikor a gyerek éppen beteg. Meg az sem igaz, hogy egy alapból ápolt nő a beteg gyerek mellett két hét alatt megcsúful. Azért az látszik, hogy ki az aki éppen rossz passzban van, és ki az aki belesz@rik. Két hét alatt nem szalad fel plusz harminc kiló, nem nő le könyékig a festett haj.

Amíg meg még nagyon pici a gyerek, amikor tényleg 24 órás szolgálat van, addig úgysem nagyon utazgatnak vele a buszon, szóval gondolom nem erre gondolt a kérdező.

2013. szept. 19. 09:33
 45/78 anonim ***** válasza:
55%

Mi az hogy 30ezer forint havonta az, hogy jól nézzél ki? Diák vagyok, nincs ennyi pénzem arra, hogy havonta ruhákra, kozmetikumokra költsem. Persze más egy 35 éves is, mint egy 22, de azért annyira nem drága az. Lehet költséghatákonyan vásárolni, nem kell milliós kozmetikum, csak egy egyszerű hidratáló arckrém. Szoli meg mi a jó francnak?? Nekem fehér bőröm van, de ettől még jól érzem magam és szép vagyok így is. Egyedül a hajfestés ami drágább lehet, ha valakinek van rá igénye és otthon nem tudja megoldani. Viszont Pesten is tudok nagyon olcsó fodrászt, aki 3-5ezerért befesti a hajadat és minőségi munkát végeznek.

Az meg hogy mindenkinek van rossz napja... nekem is van rossz napom, de annyira sose, hogy zsíros hajjal lépjek ki az utcára.

2013. szept. 19. 09:33
 46/78 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként én sem értek egyet azzal, hogy a jó megjelenés egyenlő a pénzzel. Sosem voltam kozmetikusnál, magam ápolom az arcom és legtöbbször házi/természetes dolgokkal. Kamilla, csalán főzet hogy példát mondjak. Tehát minimalis költséggel. Fodrász olyan két három havonta a végéből vágni, színezni magamnak is tufom, ha olyanom van. Ez nekem nem több kétezer ötszáznál, vasalással együtt.

Sokkal fontosabb szerintem az okos időbeosztás. Ha az ember előre szervez, tervez, mindig van tíz perc megcsinálni a körmeit pl.

Magával a kérdéssel se értek egyet. Olyan mintha a kérdező egy törvényszerű dologról írna. Nem gondolom, hogy ez a megcsalások, válások kizárólagos oka.

Vagy ha már mégis emlegetjük, akkor ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akik meg ugye hájas tohonya alakok lesznek, lógó hasuk lesz, elengedik magukat, utcán igazgatják a becsben tartott testrészüket és a többi. Ugyanúgy igénytelen dolog, mint a nők esetében az említettek.

2013. szept. 19. 10:49
 47/78 anonim ***** válasza:
74%

hát nem tudom, azért az az anya, akinek arra nincs ideje, hogy a lebüfizett felsőjét boltba indulás előtt lecserélje, azért az valamit nagyon rosszul csinál.

Nekem is van gyerekem, nem volt jó alvó, mondjuk beteges nem volt, de tátott szájjal olvasom azokat, akik azt írják, gyerek mellett természetes, ha nem jut idő semmire. Arra jut idő, amire az ember akar. Kizárt, hogy napi 24 órán át a gyerekkel kell foglalkozni, és nem jut idő hajmosásra.

2013. szept. 19. 11:09
 48/78 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 47., emlekeztetlek arra, amit ugyis tudsz, hogy nem minden gyerek egyforma. Nem minden gyerek büffent egyet es kesz a büfizetes, van akinel ez hosszabb idö, orakon at többször büfizik közben. En vagyok a lebüfizett anyuka. :) A nagyobb gyerekemnel el sem tudtam kepzelni, minek ez a sok textilpelenka, amit mas gyerekes csaladoknal lattunk, mert ö szinte sosem büfizett. (Talan emiatt volt annyira hasfajos?) A masodik gyermekem viszont egesz nap nyalzik-büfizik, a születesetöl fogva - az orvos azt mondta, ha sokat eszik es szepen fejlödik, ez teljesen normalis (marpedig nagyooon szepen!). Tehat mig a kocsihoz leertem, mar valamifele nyalize volt a ruhajan es a ruhamon is, a hazafele csak ujabbak. Nincs is annyi puloverem tovabba energiam a mosashoz, hogy napi 4-5 pulovert csereljek azert, hogy szepen nezzek ki idegenek elött. Oviba X idöre kell odaerni, tehat 1. nincs idö visszafordulni, 2. felesleges, mert nem kiszamithato, hogy ujabb 10 perc mulva nem kapok-e ujabb foltot. Ennel egyebkent nagyobb problema arra figyelni, hogy ne fazzon meg, mert gyakran ovibol hazafele mar a vallaig nedves a ruha (most egy ujabb reteg ruha megoldja, igy az also szaraz marad valamennyire, de nyaron).

Ezek szerint (a 34. valaszbol) vannak olyan anyukak is, akik megtehetnek, hogy tisztalkodnak, megsem teszik. Bevallom, soha nem gondoltam volna! Magambol kiindulva azt gondoltam, csak az nem mosakszik, akinek nincs ideje. Azt viszont ne akarja senki sem megmagyarazni, hogy ilyen nincs, en inkabb ilyeneket latok magam körül.

A 40. valaszolo altal leirt testi allapot es tisztalkodas var a csaszarmetszesen atesettekre, elsö csaszar utan nekem egy hetig, 2. utan kicsit tovabb, 3. utan meg tovabb, több gyerekszülestöl pedig eltanacsol minden csaszaron atesett anyukat a nögyogyasz. (Vagy varHAT, mert en ugye csak a sajat magam ateltekröl nyilatkozhatok.) Oka: pont az a testi allapot, ami utana van, ti. a belsö-külsö seb is felnyilhat a megeröltetestöl. A különbseg, hogy aki gyereket szült, az utana nem feküdhet agyba es nincs aki segitsen neki felkelni, ha nincs ilyen felnött a környezeteben, a gyerekeket pedig el kell latni, idöre oviba vinni...stb. A kerdes csak, hogy egy buszon vagy akarhol szemlelödö tudja-e, hogy pont egy 3. csaszar utan levö anyukat lat-e?

Es ilyen allapotban sok a napi 5 perc sminkre, heti 2-szer 10 perc hajmosasra, akarmennyi idöközönkent hajfestes, de hadd tegyem hozza, 1 oras szörtelenites is. (Mert csaszarmetszestöl függetlenül egyeni adottsag, ki milyen minösegü kenceket bir el, ki allergias erre-arra...stb. Mindez senkire sincs rairva.) Az igaz, hogy idöben mindegy, lyukas vagy normalis polot vesz fel valaki, de sztem nem biztos, hogy eszreveszi, hogy lyukas, ha annyi fele kell közben figyelni. Legalabbis velem mar elöfordult, hogy a nagyobb gyerekem a labamhoz bujt es eközben a nadragomba törölte a csokis arcat, igy foltos lett - es nem vettem eszre, hogy itthon, elindulas elött vagy kesöbb. A ruha elvileg ugyanugy kiszakadhat ha pl. nem latsz a gyereket a kezedben tartva egy akadalyt.

A valas egy összetettebb kapcsolati problema, sztem naivsag ide keverni. Akiknek nincs ideje apolni magukat, annak a ferje ugyis tudja, es gyakran ö is "slamposabb" lesz atmenetileg, mert egy normalis kapcsolatban az a normalis, ha ilyen helyzetben ö is kiveszi a reszet a közös teendökböl. Es persze vannak ferfiak (lelekben kisfiuk), akik ezt nem hajlandoak megtenni, elvarjak, hogy anyukajuk helyett a feleseg meg öket is rendezgesse, ott nem csoda a valas. Meg (a 34. valaszra hivatkozva) biztosan vannak olyanok, akik rejtelyes modon, annak ellenere, hogy korabban apoltak-sminkeltek magukat, es annak ellenere, hogy gyerek utan is megtehetnek, ellustulnak es emiatt slamposak.

21.

2013. szept. 19. 11:46
 49/78 anonim ***** válasza:
59%
A slampos anyukák mindenkit lepontoznak...Könyörgöm, nehogymár olyan sok idő kelljen egy hajmosáshoz, egy normális ruha kiválasztásához és egy kis sminkhez! Érdekes, az én környezetemben ezt mindenki meg tudja oldani! Turiből is fel lehet szépen öltözködni, nem kell 20000 ftos ruhákban járni, de az, hogy valaki mackófelsőben meg kajafoltos ruhában, zsíros hajjal megy le a boltban undorító. A férjének meg még inkább az szerintem.
2013. szept. 19. 12:13
 50/78 anonim ***** válasza:
71%

Megmondom őszintén magamból indulok most ki, pontozzatok le

Reggel fölkelek, megfésülködök,dezodor, parfüm (spricc-spicc :-)) fogat mosok és felkenek egy BB krémet ez literálisan 9 perc max.

Öltözködés, egyszerű jól kombinálható darabok kellenek ez esetben kiveszem a legfölső fekete farmert mondjuk egy testhez állóbb pulcsival meg egy hosszú lapos csizmával.

Csini vagyok és az egész művelet került 13 percbe....aki azt mondja ennyi ideje nincs egy gyerek mellett az hazudik.

2013. szept. 19. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!