Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem hosszú munkanélküliség után külföldön dolgozik, kijelentette, hogy decembertől-március végéig itthon marad, nem dolgozik, mert ő fázós, elfogadható indok?
Ki az abszolút lusta férfi?
Aki vibrátort vesz a guminőjének
Nem messze dolgozik,jól is megfizetik, és van bőr a képén ilyet kijelenteni, hogy télen nem dolgozik, mert fázik???
Jesszus, jól tökön kéne rúgni, mindjárt kimelegedne :))))
Mi ő, medve, télen hibernál? :)
Na viccet félretéve, az a véleményem, hogy egy lusta disznó, aki csak a kifogást keresi!!!
jó kifogás :D váá, idén én se dolgozom majd télen mert fázós vagyok :DDD
egyébként biztos csak erről van szó? férjemnek építőipari vállalkozása van 10 éve, minden télen januártól márciusig itthon ül, mert az ugye holtszezon, semmi munka :)
nem lehet, hogy ezt az "aprócska" részletet kifelejtette? mert úgy akkor más, de hogy fázik... :DDD
Állítólag télen is dolgoznak hóban,ezt a régóta ott dolgozók mondták neki.
Rengeteget nélkülöztünk ,meglep azzal ,hogy 1-2 havi munka után máris 3-4 havi leállásban gondolkozik... :-\
Megírod majd, hogy mit szólt a férjed, a válaszok láttán? Kíváncsi vagyok..
23-as voltam
Persze te meg mond meg, hogy
szex nincs mert fáj a fejed
tiszta ruha nincs, mert fáj a derekad, nem fogod a gépből ki-be pakolni a ruhákat
persze így semmi takarítás meg nem állsz a tűzhely mellett sem.
Ez férfi? Lószart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!