Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna ha a párotok koszosan, porosan jönne a munkából haza? Az olajos ruháját berakná a mosógépbe, hogy azonnal mossátok ki, és gumicsizmával felhordaná a sarat a lépcsőre?
Akkor most nem éltek együtt? Ha nem hozzád jár haza, akkor miért te mosol rá?
És hogy mosol te rá minden este, ha nem is hozzád jár haza. Ezt nem értem.
A férj nem tud egy gombot megnyomni? A feleség is dolgozik.
Az ilyen munkahelyeken van zuhanyozó. Engem is zavarna, ha a férjem koszosan caflatna át a fél városon.
Legközelebb szórd be a kórházi ruhád, hogy azonnal mossa ki :)
Szép látvány lehet ahogy végig bicajozik a városon büdös, koszos ruhában!
Nincs igénye, hogy zuhanyozzon? Azért szokott néha?
Tudod 43 szerintem pont hogy igényes a pasi. Hogy miért? Én dolgoztam olyan helyen irodába, ahol volt műhely is. Engem például az zavarna, ha
1. a férjem koszosan, büdösen jönne végig a városon, ahelyett, hogy lezuhanyzik, és hazahozza a mosnivalót.
2. a férjem koszosan, büdösen ülne be az autóba (igaz, akkor senkivel sem találkozik), de az autót mocskolja össze. Volt tusoló is, csak éppen nem mindig jutott meleg víz, a higiéniás feltételekről ne is beszéljünk. Tuti nem zuhanyoznék én se közzuhanyzóba, ha otthon is megtehetem. Nehogy már igénytelen legyen az az ember, aki naponta tiszta ruhát húz, a fürőben kezd amikor hazaért, és annyi az igénye, hogy anyuka kimossa a ruháját. Ti halljátok mit beszéltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!