Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szóljak, vagy figyeljek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak, vagy figyeljek? Mit tegyek? Plusz egy telefon.

Figyelt kérdés
Van egy elég zűrös kapcsolatom évek óta, ami fél éve rendben megy. A párom lenyugodott, házasok nem vagyunk. Hétvégente jár csak haza, 2 napja itt volt az egyik haverja aki beszélgetésünk közben elszólta magát, hogy a páromnak hónapok óta van egy dugi telefonja is, amiről én semmit nem tudtam. Nem jár el sehova sem, ha mégis vagy velünk (gyerek is van), vagy tudom, hogy hova megy. Nem tudom ezt hova tenni, nem tudom elhiggyem e. Ha kérdezném, tuti letagadná. Mit csináljak?
2013. szept. 5. 11:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hétközben mit csinál? Fuvarozik, éjjel nappal, amikor pedig nem akkor alszik, ha van rá ideje. Ez az egy ami biztos. Szólni azért nem akarok, mert nem akarom bemártani azt akitől tudom. A telefon már ha létezik (de miért hazudna az illető) biztosan nem a haverokkal való kapcsolattartásra lett beszerezve, ugyanis haverja sincs max 1-2 azokat pedig én is ismerem.
2013. szept. 5. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor meg beszélj azzal aki elszólta magát.mondd neki,hogy:mondja el őszintén amit tud,mert nem birod ezt a bizonytalanságot
2013. szept. 5. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva dugi telefon (egyébként nem biztos, hogy telefon, lehet, hogy csak egy SIM) egy dologra kellhet, az meg az amitől tartasz. (kivéve persze, ha esetleg drogfutár v. maffiózó, de gondolom annak sem örülnél)
2013. szept. 5. 12:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem mondja mert attól tart, hogy elmondom. A telefonban biztos, a többiben nem. Egyértelmű, hogy nőre kell vagy kellett, csak épp azt nem tudom, hogy most mit kellene tennem. Mint mondtam nem akarom bemártani, nem akarok neki bajt sem. Viszont szó nélkül sem akarom hagyni, bizonytalanságban sem élni. Volt már benne részem bőven.
2013. szept. 5. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:

"Fuvarozik, éjjel nappal, amikor pedig nem akkor alszik, ha van rá ideje. Ez az egy ami biztos." ->Én is azt hittem....

Figyelj csak,ha van egy ilyen dolog,mint ez a telefon is,amiről nem tudsz,akkor hogy vehetsz készpénznek egy ilyen lehet,hogy csak "beadott" infót!? Aki csak hétvégente jár haza az könnyen takarózik a munkával,de gondolja bele,ott van az egész hete akár egy másik családot is fenntartani,miközben Te otthon nyugodtan várod,meg sajnálod,hogy szegény mennyit dolgozik. Sajnos tapasztalatból beszélek...:(

Én azt javaslom keresd meg azt a telefont. Ez a legjobb megoldás minden szempontból...

Takarítsd ki a kocsiját,szerintem ott lesz valahol az ülés alatt,vagy valami "rejtett zsebben". Vagy filózzál hol máshol tarthatja,ha az autóban nem találod. Ha meglesz,akkor kezedben a bizonyíték és meg tudod kérdezni.

Látok halvány esélyt,de azért készülj fel!:(

2013. szept. 6. 12:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt biztosra tudom, mivel most kezdett és általam. Azaz az én jó ismerősöm vette fel 3 hete dolgozik ott. Tudom, mikor mit csinál. Előtte nem dolgozott arra, így az a rész, hogy másik élete legyen kizárva. Megnézem, de szerintem így nem fogja hazahozni a telefont, hogy csak hétvégente van itthon. Fent hagyja a kamionban.
2013. szept. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!