Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nagyon örülök mert már 8 hónapja próbálkoztunk és régebben azt mondták, hogy nehezen vagy egyáltalán nem lehet majd gyerekem. Csináltam teszteket és lett közöttük pozitív, érzem a tüneteket is néha ezért elmentem az orvoshoz és tényleg várandós vagyok (a "terhes" szót nem szeretem), szinte biztosra mondja a doki, hogy kisfiú lesz :) A férjem sajnos külföldön van több mint 1 hónapja és elvileg jövőhéten jön haza. Egy nagyon picit látszik a pocakom is de ezt külső szemlélő még nem venné észre, lehet, hogy ennyi idő után ő sem. Már nagyon izgulok és el szeretném mondani neki de nem telefonon meg neten keresztül, hanem élőben. Vagy jelezni, hogy magától jöjjön rá. Van valami jó ötletetek? :)

28/N

2013. szept. 4. 20:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

Ez annyira hihetetlen történet.8 hónap próbálkozás alatt,ami nem kevés,sem a férj,sem a feleség nem erőlteti,hogy minden hónapban teszteljenek?Ha nem is azonnal,de 6 hetesen már bőven kimutatja a teszt,hogy baba lesz.Egy nő,aki valóban babát akar és hónapokig vár rá,nem rohan az első teszt után orvoshoz,hogy most azonnal tudni akarom,hogy megtörtént-e a csoda? Utána nem az az első dolga,hogy elmondja a férjének?Ki bírja ezt ki,hogy addig vár,míg már lassan megmozdul.Nem életszerű és kicsit fakír hozzáállás.

Hogy hogy mondanám el? Szívem,12 hetes terhes vagyok,eddig nem foglalkoztam vele,most végre elmentem egy orvoshoz és már a nemét is tudjuk,fiú.

2013. szept. 5. 07:01
 22/27 anonim ***** válasza:
66%

milyen rosszindulatúak az emberek...nem értem mi az érthetetlen és hihetetlen a történetben...nem értem, miért kell folytonfolyvást belekötni :) sz*r életetek lehet...

először is gratulálok! :) a férjed bazira meg fog lepődni és örülni fog nagyon :)

másrészt...tényleg, annyi de annyi lehetőség van, hogy mit tegyél az asztalra, mit adj neki, hogy rájöjjön :)

fincsi vacsi és desszertnek a babás torta nem rossz :) esetleg ráirathatod, hogy gratulálok apuka... :)

2013. szept. 5. 09:03
 23/27 anonim ***** válasza:
64%

Mekkora suttyó parasztok vannak itt, totál felháborító! Irigy, rosszindulatú dögök!

Kedves kérdező! Gratulálok és semmi hihetetlen nincs a sztoridban én 8 (!!!) hetes voltam amikor egyáltalán eszembejutott tesztelni, annyira nem volt fix a mensim.

Remélem én is átélhetem mégegyszer ezt a csodát, de én nem bírnám ki, sikítva közölném vele a jó hírt, ezért nem vagyok kompetens. :))

2013. szept. 5. 14:34
 24/27 anonim ***** válasza:
2%
Kétféle nő van.Az egyik alig várja,hogy tesztelhessen és nemvárt napján boldogan újságolja a párjának,hogy babájuk lesz vagy utána pár nappal.A másik fajta vérzéselmaradáskor is csak megrántja a vállát,majd nagy nehezen elmegy orvoshoz,ha már pár hónapja se híre se hamva a menstruációnak.Ez szomorú,de ezek szerint tényleg van olyan,aki nem várja a babát izgatottan.Sajnálom a kérdezőt,hogy neki eddig ez nem volt fontos,és ezek szerint a párjának sem.
2013. szept. 5. 15:14
 25/27 anonim ***** válasza:
89%
24-es, te normális vagy? Nemhiszem.
2013. szept. 5. 15:16
 26/27 anonim ***** válasza:
80%
24-es: Nekem évente kb. 3-5 alkalommal van menstruációm, de volt olyan is, hogy két évig egyáltalán nem jött meg. Hormonális betegségeim vannak, amit ugyan kezelnek 16 éves korom óta, de szinte, mint halottnak a csók, a szervezetem másképp gondolja... Szerinted én és a hozzám hasonló nők egyből rohannak, ha kimarad a vérzésük? Mégis mit mondana a doki minden hónapban? Hogy igen asszonyom önnek ez meg ez a betegsége van, ez a tünete, mi a francnak rohangál ide, nem tudunk vele mit kezdeni, szedje tovább a szokásos gyógyszereit, aztán majd egyszer hátha... Gondolkozzál már, a kérdező is leírta, hogy vérzés problémái vannak.
2013. szept. 5. 17:02
 27/27 anonim ***** válasza:
78%
Én szimplán párom kezébe adtam a tesztet meg a leirást;)Nekem a kiscipőt agyoncsomagolòs ötlet tetszik a legjobban:)))
2013. okt. 15. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!