Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy babát várok?
Nagyon örülök mert már 8 hónapja próbálkoztunk és régebben azt mondták, hogy nehezen vagy egyáltalán nem lehet majd gyerekem. Csináltam teszteket és lett közöttük pozitív, érzem a tüneteket is néha ezért elmentem az orvoshoz és tényleg várandós vagyok (a "terhes" szót nem szeretem), szinte biztosra mondja a doki, hogy kisfiú lesz :) A férjem sajnos külföldön van több mint 1 hónapja és elvileg jövőhéten jön haza. Egy nagyon picit látszik a pocakom is de ezt külső szemlélő még nem venné észre, lehet, hogy ennyi idő után ő sem. Már nagyon izgulok és el szeretném mondani neki de nem telefonon meg neten keresztül, hanem élőben. Vagy jelezni, hogy magától jöjjön rá. Van valami jó ötletetek? :)
28/N
Ez annyira hihetetlen történet.8 hónap próbálkozás alatt,ami nem kevés,sem a férj,sem a feleség nem erőlteti,hogy minden hónapban teszteljenek?Ha nem is azonnal,de 6 hetesen már bőven kimutatja a teszt,hogy baba lesz.Egy nő,aki valóban babát akar és hónapokig vár rá,nem rohan az első teszt után orvoshoz,hogy most azonnal tudni akarom,hogy megtörtént-e a csoda? Utána nem az az első dolga,hogy elmondja a férjének?Ki bírja ezt ki,hogy addig vár,míg már lassan megmozdul.Nem életszerű és kicsit fakír hozzáállás.
Hogy hogy mondanám el? Szívem,12 hetes terhes vagyok,eddig nem foglalkoztam vele,most végre elmentem egy orvoshoz és már a nemét is tudjuk,fiú.
milyen rosszindulatúak az emberek...nem értem mi az érthetetlen és hihetetlen a történetben...nem értem, miért kell folytonfolyvást belekötni :) sz*r életetek lehet...
először is gratulálok! :) a férjed bazira meg fog lepődni és örülni fog nagyon :)
másrészt...tényleg, annyi de annyi lehetőség van, hogy mit tegyél az asztalra, mit adj neki, hogy rájöjjön :)
fincsi vacsi és desszertnek a babás torta nem rossz :) esetleg ráirathatod, hogy gratulálok apuka... :)
Mekkora suttyó parasztok vannak itt, totál felháborító! Irigy, rosszindulatú dögök!
Kedves kérdező! Gratulálok és semmi hihetetlen nincs a sztoridban én 8 (!!!) hetes voltam amikor egyáltalán eszembejutott tesztelni, annyira nem volt fix a mensim.
Remélem én is átélhetem mégegyszer ezt a csodát, de én nem bírnám ki, sikítva közölném vele a jó hírt, ezért nem vagyok kompetens. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!