Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nagyon örülök mert már 8 hónapja próbálkoztunk és régebben azt mondták, hogy nehezen vagy egyáltalán nem lehet majd gyerekem. Csináltam teszteket és lett közöttük pozitív, érzem a tüneteket is néha ezért elmentem az orvoshoz és tényleg várandós vagyok (a "terhes" szót nem szeretem), szinte biztosra mondja a doki, hogy kisfiú lesz :) A férjem sajnos külföldön van több mint 1 hónapja és elvileg jövőhéten jön haza. Egy nagyon picit látszik a pocakom is de ezt külső szemlélő még nem venné észre, lehet, hogy ennyi idő után ő sem. Már nagyon izgulok és el szeretném mondani neki de nem telefonon meg neten keresztül, hanem élőben. Vagy jelezni, hogy magától jöjjön rá. Van valami jó ötletetek? :)

28/N

2013. szept. 4. 20:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
:) Nem néha mentem orvoshoz, hanem néha vannak tüneteim. Már tudtam, hogy van pocaklakóm, viszont a nemét csak most tudtam meg (ha igaz). Sajnos nálam "normális" ha kimarad egyszer kétszer a havi, ezért nem gyanakodtam, és hallottam már olyanról, hogy csalt a teszt mert pozitívat mutatott, közben a baba sehol nem volt. És bocsi a zavaros írás miatt csak hosszú volt a nap.
2013. szept. 4. 20:22
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
Szia Drágám, 8 hónapos próbálkozásunk sikerrel járt, ideje lesz berendezni a gyerekszobát.
2013. szept. 4. 20:41
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Mi mégis honnan tudjuk ? Lehetnél annyira kreatív,hogy el mond neki magadtól!
2013. szept. 4. 20:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha már több mint fél éve próbálkozunk akkor nem akarná megtartani, illetve haragudna? Szerintem egyértelmű, hogy nem. Csak szerettem volna ilyen extra meglepetést vagy valami, csak kíváncsi voltam, hogy van-e valakinek jó ötlete.
2013. szept. 4. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:
69%

Istenem, néhányan milyen bunkók tudnak lenni... Túl kicsi az a bizonyos kerítés...

A párod biztosan örülni fog, szerintem nem is számítana rá, hogy ezzel a jó hírrel fogadod. :) Nekem a tortás ötlet tetszik a legjobban, amit valamelyik válaszíró írt előttem. Esetleg ha régebben beszéltetek már arról, hogy milyen nevek jöhetnének szóba ha fiú lesz, akkor azok közül válaszd ki amelyik neked jobban tetszik, és egy váratlan pillanatban kérdezz rá, hogy "Neked tetszene az XY név?". Valószínűleg rá fog kérdezni, hogy miért hoztad fel. Ne válaszolj rá azonnal, tarts egy kis hatásszünetet. Ha még mindig nem jön rá, akkor simogasd meg a pocakod. :)

Gratulálok, és jó egészséget kívánok mindhármótoknak! :)

2013. szept. 4. 20:57
 16/27 anonim ***** válasza:
61%

Meg ennyi rosszindulatu irigy embert.

Gratulalok kerdezo :)

2013. szept. 4. 21:02
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

A tortás ötlet amúgy nekem is megtetszett.

2013. szept. 4. 21:06
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

Gratula ! :)

Ha sütögetni nincs kedved, akkor szerezz be egy cumisüveget és terítésnél tedd az asztalhoz azt is. Nálunk nagyon bevált :)

2013. szept. 4. 21:18
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
Ha tortát sütsz, akkor nagyobb városokban lehet rá kapni babás, vagy babacipős marcipánfigurát. Én babarózsaszín zoknit vettem anno, mert kislányt vártam. Nekem volt egy vetélésem korábban, úgyhogy én is 12 hetes voltam anno, amikor elmondtam a férjemnek.
2013. szept. 4. 21:27
 20/27 anonim ***** válasza:
67%

Aki nem értette volna: hosszú próbálkozás után a kérdezőnél összejött a baba és különleges módon szeretné elmondani a párjának. Ez lenne a lényeg, nem az, hogy mikor volt dokinál és hány db poz tesztje volt. Na mindegy...

Vegyél valami babás dolgot és add át neki :) Kis zokni, cumi...

2013. szept. 5. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!