Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastársi kötelezettség vs. Pénz?
Figyelt kérdés
Jogos, hogy ha nincs szex, akkor nincs nyaralás, sielés? Ha fáj a fej esténként, akkor fájjon akkor is ha nyaralni akarunk menni.
Nyugtassatok meg! Ugye jogos!?
2013. szept. 2. 13:30
22/35 anonim válasza:
Tehát: a feleséged csak akkor hajlandó szexelni veled, ha elviszed valami luxus-útra? És ezt így elmondja neked?
Válás.
23/35 A kérdező kommentje:
már bocs, de amikor házasodtunk nem tudtam, hogy ennyire meg fog változni a gyerek után?
2013. szept. 2. 14:37
24/35 anonim válasza:
a gyereket nem pénzért szülte? mennyit fizettél neki, hogy szüljön?
27/35 anonim válasza:
Ígérd meg az utat aztán utolsó nap mond azt, hogy bocs fáj a fejem nem tudtam kifizetni így itthon maradunk.
28/35 anonim válasza:
Nem jogos.
Ha nem működik a kapcsolat, akkor BESZÉLJÉTEK MEG! Ahelyett, hogy infantilis módszerekkel próbáljátok zsarolni egymást!
29/35 A kérdező kommentje:
Na de mit lehet ezen megbeszélni?
"Csá, miért nem kivánsz?"
"Dehát kivánlak!"
"Jaj de jó! Megbeszéltük..."
És minden marad ugyanúgy.
Köze lehet hozzá, hogy sz@r vagyok az ágyban?
2013. szept. 2. 16:57
30/35 anonim válasza:
Lol! Lehet így is csinálni? Csak akkor kefélünk ha adsz pénzt,vagy elviszel nyaralni,vagy veszel nekem valamit? Apám! Akkor engem évek óta erőszakolnak!:)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!