Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem külföldön dolgozik, és azóta nagyon aggódom érte?
Mi a különbség aközött, hogy MO-on történik vele ilyesmi, vagy külföldön?
Ha itt éri nagyobb baj, akkor sem kisebb a probléma, viszont (a legtöbb) külföldön sokkal fejlettebb az orvosi ellátás, tehát még ott lehet jobb kimenetele a dolognak.
De attól, hogy ezen töröd a fejed, se valószinübb, sem valószinütlenebb nem lesz egy esetleges baleset.
Amit tenni tudsz, hogy elfoglalod magad, dolgozol, akkor nincs annyi idöd ilyeneken törni a fejed.
Külföldön nem tud vele lenni, segíteni!-.-
Magyarok.
Megértelek, kedves kérdező, de meg kell próbálnod nem erre gondolni! Milyen gyakran beszéltek?
"Jó, ez így viccesen hangzik,"
Nem, nem vicces.
"Ne aggodalmaskodjál, nézz Istenedre fel!"- énekelte nekem a 8 éves gyerekem, amikor elege lett, hogy szétaggódom minden miatt magam.
" Olyan kapkodós típus" - ezen kellene óvatosan javítani...
Köszi a válaszokat!
13:04-nek: eszem ágában sincs kábítani magam bogyókkal. Két kisgyerekről gondoskodom, tehát ez kilőve. Előttük persze semmit se mutatok az aggodalmamból, mert csak akkor van időm agyalni, amikor nincsenek itthon.
13:15-nek: annyi, hogy míg itthon volt, pl. legalább néhány autóútra elkísértem, és normálisan vezetett, amúgy meg... Egyébként igyekszem elfoglalni magam. Mint írtam, két gyermekünk van, plusz kertes ház, amit épp újítgatok, így van mit tenni-venni, de közben is bekapcsol az agyam.
13:09-nek: hetente kétszer-háromszor egy keveset. Olyan a munkabeosztása, hogy mire gép elé ér, én már mennék aludni, mert kidőlök.
13:05-nek: kéthavonta (van, hogy három) tud elszabadulni néhány napra.
13:48-nak: próbálkozom nem ezen agyalni, de szinte mindennap eszembe jut, hogy mi van, ha... Pláne, miután mindenféle marhaságokat összeálmodom ezzel kapcsolatban. A kapkodásával tisztában van, beszéltünk is erről, de nem tud változtatni (vagy nem is próbál, nem tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!