Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várok a férjemtől, ha szeretnék eljárni tornázni és akkor neki kéne a gyerekkel lennie?
Tudom, hogy lehetne itthon is, de úgyis találok valami kifogást. Ráadásul a tömeg is ösztönöz.
Kötetlen munkaideje van, 8-9 között jár dolgozni, bőven beleférne előtte. Heti 3-4 alkalomról lenne szó.
"Persze a csini ruhában ugrálunk sok pipivel repkedve a kezünkkel fèl óràt ,havi 8 ezerèr abból nem elèg minden másnap akkor kell a heti 4. "
Esküszöm, hogy elolvastam ezt a mondatot többször is, mégsem értem. Valaki elmagyarázná?
Kérdező, nem kérsz sokat. Nem is csak a torna, de igenis mozdulj ki néha gyerek nélkül, mert ha meg kövér és depressziós lennél, az szétrobbantaná az egész családot. Ne kérd, közöld, hogy akkor te ezken a napokon csak reggel 9-re leszl otthon, addig tettesse már magát családapának, annyi.
Biciklivel megyek, hazaérek 8 felé.
Értem, hogy nem örül neki, de akkor mikor menjek?
Tőle kérdezd,akkor mondjon heti 4x 2-3 órát amikor vigyáz a kicsire.
Kis lelki fröccs is belefér,hogy ő se akarhatja hogy ne legyél kívánatos,ujra vékony,hisz neki akarsz tetszeni.
a legtöbb pali ilyen. megcsinálják a gyereket, aztán hello.
kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e, ha egy nagy darab zsírpacni lenne belőled? mert nem hiszem. erőltesse meg magát.
Ha 9kor indul, akkor f10 mire beér. Tehát 6-7 között tud hazaindulni. Kondi 8ig van, akkor már nem tudok menni.
Lehet, hogy tényleg jobb ha nem erőltetem. Vagy lemegy magától, vagy így maradok.
A kedves férjed inkább összetehetné az összes kezét, hogy olyan asszonya van, aki nem hanyagolja el magát és NŐ akar maradni!!!
Egyáltalán nem vársz sokat a férjedtől, sőt, ez a minimum!
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!