Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel nem tudunk megegyezni a nagymamámtól kapott ajándék sorsáról. Szerintetek engedjek neki?
Sokat spórolunk hogy legyen saját házunk, ami lemondással jár. Én most ebből a pénzből szeretnék költeni egy kis "luxusra": pár új dolog a konyhába, néhány új ruha, egy pár napos nyaralás.
Szerinte viszont ezek felesleges dolgok, az egészet az utolsó fillérig a megtakarítási számlára kéne rakni.
2.650e-t kaptunk, 2.400e-et szeretnék lekötni és a többit elkölteni.
Vélemények?
Te kaptad, te döntesz. Egyébként micsoda élet az, ahol mindenen spórolnak azért, hogy legyen saját ház? Évekig kiflivéget rágcsálni? Na neeee......
Költs magadra, amennyit szeretnél. Az összeg 10%-ról van szó, nehogy már ennyitől kiakadjon... Zsugori alak.
Szerintem is élvezzétek egy kicsit az életet, mert ha sosem pihentek, akkor kiégtek.
A konyhafelszerelés pedig szükséges dolog, nem luxus. Egy habverő nehogy már "fölösleges luxus" kategória legyen. Ezentúl ha hiányozna vmi eszköz, akkor odahívnám a férjem segíteni, aztán elgondolkozhatna egy-két konyhai eszköz szükségességén.
Ruhát meg vennék akármit is mond. Gondolom nem Prada cuccokat néztél ki, hanem sszükséges dolgokat. Mivel a ruhák elöregszenek, kinyúlnak, vagy elveszítik a színüket, néha kell egy kis frissítés, ezentúl mindig könyörögnöd kell neki 1 darab pólóért? Mi lesz ha gyerek miatt kiesel a munkából? Akkor is kunyiznod kell majd mindenért? Mert most a saját pénzedből sem vehetsz semmit...
Szerintem nézz szét ilyen kuponos oldalakon (mint pl a bónusz brigád), van egy csomó 3 napos hosszú hétvége féláron. Keress olyan wellness szállodát, ami nincs messze tőletek, 30-40e Ftért már van 3nap-2 éjszaka 2főre reggelivel vagy félpanzióval, ha szerencséd van, teljes ellátással is.
Mutasd meg neki, hátha ebbe bele menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!