Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok ha a férjetek bejelentené, hogy költöztök egy másik országba?

Figyelt kérdés

Ma hazajött a férjem és a vacsinál közölte, hogy állást kapott Svájcban, így költözik az egész család jövő hónapban... Azt hittem a székről fordulok le. A gyerekek (16 éves ikrek) közölték hogy ők tuti nem.

Ti mit tennétek? Azt tudtam, hogy megpályázta az állást, de eddig ugy volt hogy amíg a fiúk be nem felyezik a gimit, mi nem megyünk....

2013. aug. 23. 20:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
56%
Hagynám, hogy menjen. Majd látogat minket, amikor lesz ideje.
2013. aug. 23. 21:03
 12/32 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nagy meggondolatlanság így beleugrani. Főleg a gyerekek miatt. Nagyon jó volt az eredeti elképzelés, hogy itt befejezik a középiskolát addig a nyelvet is jól megtanulják és egyetemre már kint járnak.

Az, hogy most nekivágjatok a vakvilágnak, enyhén szólva is hülyeség.

Úgy van értelme, ha előbb a férjed kimegy (kintről is tud titeket segíteni és gondoskodni anyagilag a gyerekekről, más is így csinálja), időnkét meglátogat titeket, megalapozza kinn a helyzeteteket és ha a gyerekek végeztek a sulival, utána mentek.

2013. aug. 23. 21:19
 13/32 anonim ***** válasza:

Megkérdezném, hogy ez a család döntése volt-e, vagy az övé... Baromira rosszul esne, hogy egy ilyen fontos ügyben nélkülem dönt. Mondanám azt, hogy menjen nélkületek, de mivel az én életemben is volt ilyen helyzet, így elgondolkodnék a válaszon. A szüleimnél 14 éves koromban jött a választás. Hirtelen veszítették el mindketten az állásukat, lépni kellett, méghozzá gyorsan. Apu költözött Budapestre, mi maradtunk vidéken, amíg tesóm befejezi a középsulit, aztán meg már fejezzem be én is, ergo itt ragadtunk. Ez a 9. év így külön és bár apu minden hétvégén hazajár, a szüleim házassága borzalmasan megromlott. Anyutól egyre többször hallom, hogy mennyire rossz döntés volt, hogy hagyta szétszakadni a családot.

Én azt javaslom neked, hogy csak akkor mondd azt, hogy maradtok a fiúkkal, ha egészen biztos vagy benne, hogy 2 év múlva mentek mindannyian!

Egyébként 16 évesen még fiatalok, könnyen betudnak illeszkedni, ha azt mondod mentek és kész. Az itteni haverokat meg majd meghívjátok magatokhoz nyaralni néha, ha már befészkeltétek magatokat. :)

2013. aug. 23. 21:22
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

"de eddig ugy volt hogy amíg a fiúk be nem felyezik a gimit,"

neked is be kéne fejezni a gimit... :)

2013. aug. 23. 21:28
 15/32 anonim ***** válasza:
47%
Én már csomagolnék is! Mindenhol jobb lehet, mint itt!!!
2013. aug. 23. 21:42
 16/32 anonim ***** válasza:
58%

Én tuti kiröhögném, aztán kettesben megbeszélném vele, mennyire nem így működik az egész.

Mehet, ha akar, mi meg követjük, amikor készen állunk...

2013. aug. 23. 22:13
 17/32 anonim ***** válasza:
77%
Hogyan reagálnék ?Kiugranék a bőrőmből örömömben !!! :-)))) Nekem is külfödön dolgozik a párom ,minden tervünk ,hogy hamarosan megyünk mi is utána a gyerekkel .Én ebben a percben elindulnék innen ,ha lehetne ;-) !
2013. aug. 23. 23:24
 18/32 anonim ***** válasza:
42%
Igazad is van, nehogy kiköltözzetek Svájcba! Ahol az oktatás magas színvonalú, a közbiztonság rendkívül megbízható, az utcák tiszták, az emberek udvariasak, kedvesek, higgadtak, a táj meseszép, a levegő tiszta, az élelmiszerek jó minőségűek, az életszínvonal magas, autóval 9 repülővel 1,5 óra Magyarország...
2013. aug. 23. 23:41
 19/32 anonim ***** válasza:

Nézd, lehet hogy ez egy soha vissza nem térő lehetőség. A yereket képlékeny ék, bárhova beilleszkednek, felnőtteknél meg a józan ész kell, hogy diktáljon. Mit csinálsz, ha a ferjed vissza mondja a pályázatot es ennek köszönhetően elveszíti a munkáját? Ha téged hibákat -joggal- azért nap mint nap, hogy elvetted az álmát, a siker lehetőséget?

En kulfoldre költöztem, igaz kisebb gyerekkel, mint a tied. 1 évig járt egy iskolába, ahol 90 százalékán a nyelvet tanítottak es a következő évben évfolyam vesztes nelkul kezdte a "normalis" helyi iskolában a tanévet. Annyi jo veszi körül, hogy nem igazán törődik azzal, ami nincs körülötte. Egy idegen országban élni rengeteg előnyt ad, élet tapasztalatot, tudást. Menjetek.

2013. aug. 24. 06:17
 20/32 anonim ***** válasza:

Ha szakmájában kapná a munkát,akkor nyakába ugranék,és kezdeném hirdetni a házat...

16 évesek csak,alkalmazkodnak majd.

Mondom ezt úgy,hogy 16 voltam,amikor ország egyik végéből a másikba költöztünk,ott kellett hagynom az épp aktuális életem szerelmét,barátokat,mindent.2 hónap depi,aztán lett új szerelem,új barátok,és egy jobb élet.

2013. aug. 24. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!