Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen úgy az életetek, hogy a férjed k@rvázik és Te tudsz róla?
Egyrészt gondolom nagyon alaposan védekeznek és a férfi évente jár kivizsgálásra hogy mit szedett össze a "hölgyektől".
Az érzelmi része számomra elképzelhetetlen.
Az Én véleményem az, hogy a Férfiak csak azzal szemben merik ezt megtenni akik hagyják magukat megalázni! Ha egy határozott karakán nő vagy, akiről tudja, hogy nincs egy dobása se akkor nem fogja megrizikózni a családot vagy a házasságot!
Az igazság az, hogyha ezt valaki eltűri jobban szereti a férjét, mint magát (azt hiszi!!! de szerintem csak fél az egyedülléttől vagy válástól)!
Ha egyszer is megpróbálná Párom akkora kárt tennék benne, hogy ne legyen mit dugdosnia senkibe!
Amekkora őrült vagyok, ha eldurran az agyam gond nélkül meg is tenném!
Engem soha senki nem csalt meg!
Szét lehet menni mert már nem szeret, de megcsalni, megalázni, ha megpróbálná élete végéig bánná!
most itt a válaszod!
Most olvastam el a kommented!
Kirúgtad, de visszafogattad!
ergó megteheti mert tudja, hogy valamilyen okból szükséged van rá! És nem is egyszer fogja megtenni! Megalázhat!
Gondolj bele a megvert nőkbe! Elsőnek csak 1 pofon jön! aztán tudja a férfi, hogy na ezt megbocsájtotta akkor a következőt is megfogja!
Ha egyszer megcsalt megbocsájtod, legközelebb is megfog csalni és te 10-20. alkalom után már fel se fogod venni... Mert ha felveszed rá mész agyilag!
Ajánlom gondolkozz el rajta, hogy hol jár a nyelve mielőtt téged csókolna... Lehet elötte ny@lt ki valakit éppen... (már bocs a megfogalmazásért!) nem bocsánatot érdemel az ilyen ember aki többször is megteszi, hanem kasztrálást!
Ha nem fogadod vissza csak ha már tényleg a végsőkig elment és mindent bebizonyított akkor ok. de nem 1-2 hónap után!! Ha fél évig ostromol és bizonyítja, hogy szánja bánja, hogy csak gondolata volt más nő akkor jó! De ha félreb3szott arra nincs mentség! És nem is lesz sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!