Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Így is megtartottátok az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is megtartottátok az esküvőt?

Figyelt kérdés
Páromnak van 2 testvére akik nem vér szerintiek nem tartja velük a kapcsolatot én nekem van 3 lány testvérem és csak az egyikkel vagyok jóban a szüleimmel se jó a kapcsolatom vagy is szinte nem lenne senki az esküvőn.
2013. aug. 22. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát ha csak a rokonok miatt tartanák esküvőt akkor ne is házasodjatok meg.

Esküdjetek azért meg szeretitek egymást és lényegtelen hányan vannak ott. Ha négyen akkor négyen.

2013. aug. 22. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tartanám? Nem a család miatt tartjuk, hanem magunk miatt.

Szivesen megyek statisztának :P

2013. aug. 22. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátaitok nincsenek? mert esküvőhöz eleve kell 1-1 tanú :D
2013. aug. 22. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi konkrétan a két legjobb barátunkkal tartottunk "kéttanús" esküvőt. Utána beültünk abba a kávézóba "bulizni" ahol megismerkedtünk :) Meseszép nap volt, nem cserélném el semmilyen kétszázfős lagzival, de komolyan.
2013. aug. 22. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátok
2013. aug. 22. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem ezt a kérdést... Belegondoltál te, hogy mit írtál? Én még nem vagyok házas, de ha elhatározásra jutnánk, akkor akár az utcáról is behívnék két embert tanúnak, aztán élnék a férjemmel, mint hal a vízben...
2013. aug. 22. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég hülye kérdés, ha akartok házasodtok, ha nem nem, ennyi. Semmi köze hozzá, hogy hány ember van ott.

OFF

Nem lehet, hogy kicsit szar emberek vagytok, ha se a családotokkal nem vagytok jóban, se barátaitok nincsenek...?

2013. aug. 22. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés. Az esküvőt általában nem azért tarják, hogy sok vendég legyen, hanem a vendégeket hívják azért, mert szeretnék velük megosztani az örömüket. Már ha egyáltalán hívnak vendégeket.

Ha össze akartok házasodni, házasodjatok, azt lehet két tanúval is, ha meg nem akartok, ne házasodjatok.

2013. aug. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!