Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyes emberek miért hagyják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek miért hagyják el magukat, miután összeházasodtak? Megvan a tuti, és akkor már nem kell küzdeni? Utána meg sírnak, hogy félrement a másik.

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 14:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor én ellenpélda volnék?

Mikor megismertem a páromat, dagi voltam. Imádott, mégis szégyelltem magam előtte. Életmódváltásba kezdtem és lefogytam, igényesebben öltözködöm és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

2013. aug. 24. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Van akire jó hatással van, ha elfogadják, szeretik, de nem ez a jellemző.

Nekem pl. ha lenne párkapcsolatom vennék csinos ruhákat, de így, hogy nincs kinek kiöltözni, így nem érdekel. A szőrtelenítés sem.

Szóval én is ellenpélda vagyok. :)

2013. aug. 24. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Először is leszögezhetjük,hogy aki igényes saját magára,és nem másoknak akar folyamatosan megfelelni,hanem magának,az nem valószínű,hogy ebbe a csapdába esik.Másodszor aki félre akar menni,az félremegy,akár egy álomkapcsoaltban is,mert hajtja a vére.A legcsinosabb nők mellől is félreléptek már.Harmadszor nem feltétlenül azért pocsék egy kapcsolat,mert a másik elhagyja magát és lusta,hanem mert a másik fél túl önző a feltétel nélküli szeretethez,és támogatás helyett csak szónokol,mint valami felsőbb rendű igazságosztó.Egy normális kapcsolatban,ahol szeretik,tisztelik egymást,nincs tehenezés,de tesznek is a fásultság és frusztráltság ellen.
2013. aug. 24. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:

2!

Én eddig sem hordtam otthon sminket, hétköznapokban ritkán.

Ennek ellenére van párom, nem vagyok elhanyagolt. Vallom, hogy egy kapcsolatban nem a külsőségek fontosak, mint pl. a smink.

2013. aug. 24. 15:29
 15/17 A kérdező kommentje:
12-es: attól még kiöltözhetsz, úgy könnyebb ismerkedni is
2013. aug. 24. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Vannak csinos ruháim, csak én már nem látom annyira annak őket, mert régóta megvannak, nem újdonság már számomra. Azonban nem látszik rajtuk az idő, tehát egy idegen nem tudná megmondani, hogy nem újak. Idővel megkopik a varázsuk, de persze aki először látja rajtam, az csinosnak látja.

Tehát helyesbítenék, vennék új csinos ruhákat, nemcsak a meglévőeket hordanám, változatosabban öltözködnék, ha lenne kinek.

2013. aug. 24. 15:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is ez van, párom eleinte figyelmes volt, romantikus, most meg nwm annyira, anno gyakran voltunk együtt, most alig...én egy darabig küszködtem, ölelgttem, de amikor készült rolunk egy kép ahol én ölelgetem páromat, aki csak ül mint egy fatönk, idiótának éreztem magam, megalázó helyzet volt, mint ahogy a szexért való könyörgés is...kezdek kiszeretni belőle...más ismerős párok olyan jól elvannak, boldogok....én meg el vagyok sokszor hanyagolva...
2013. aug. 24. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!