Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak! Belekezdenétek egy kapcsolatba olyan társsal, akinek már van gyereke?
Tudom, hogy sok mindentől függ, de most lehetőleg tekintsetek el a körülményektől. Csak egy egyszerű, gyors, nem túlbonyolított választ kérek.
Köszönöm!
:)
Ez jo kerdes, epp a napokban gondolkodtam ezen. No vagyok 30-35 kozotti, nincs gyerekem es nem is igazan szeretnek. Szar anya lennek sztem. Es ezen gondolkodtam, h lehet, h majd olyannal jovok ossze, akinek mar van.
De jobb lenne olyat talalni, aki szinten nem vagyik ra...
Köszönöm mindenki válaszát, nekem egyformán hasznosak.
Azért kértem, hogy tekintsetek el a körülményektől, mert ha minden okés, akkor talán a legtöbb ember belemenne egy ilyen kapcsolatba. De ki ismer olyan elvált családot, ahol minden okés?
Bevallom, én sem vállalnék, és nem akarom magam mártírnak beállítani, vagyis nem azért nem mennék bele, mert a gyereknek annyira rossz lenne. Én vagyok sajnos az önző, és szeretném, ha a kapcsolatom csak az enyém lenne, és nem kéne osztoznom rajta az ő előző családjával. Márpedig ha van gyerek, van ex, akkor a fél élete az övék. Nekem pedig nem kell fél kapcsolat.
Emiatt sokan megszóltak már baráti körben is, ezért érdekelt mások véleménye is.
Egyébként anyukám is belement egy ilyenbe, apukámnak már volt egy kisfia, amikor összejöttek. Nagyon megszenvedte a házasságuk az egészet, voltak időszakok, amikor hetekig egymáshoz sem szóltak. A féltesóm most már felnőtt persze, és azóta minden jóra fordult, mi is jóban vagyunk, és nagyon szereti anyut is (jobban, mint a saját anyját, aki eldobta) de az biztos, hogy a hallottak alapján nagyon nem lehetett nekik akkoriban könnyű.
Na mindegy, még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!