Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számítanak a gyerekek?
2 gyereket nevelünk már több, mint 10 éve és a feleségemmel igencsak eltávolodtunk egymástól. Most először a körülmények úgy hozták, hogy a gyerekeket le kellett passzolnunk nyárra a nagyiékhoz és mi 2-en maradtunk.(Mi külföldön dolgozunk és a kölkök Magyarországon vannak.) Az elején féltem tőle, hogy milyen nehezen fog menni, hogy újra egymással "kell" törődnünk, de nagyon is könnyen egymásra találtunk. Ha nekem kellene leírnom az érzéseimet, akkor úgy érzem, hogy most VÉGRE újra VELEM foglalkozik a feleségem és ettől én is sokkal inkább toleráns lettem.
Tehát nincs gyerek ==> a feleség képes többet a férjével foglalkozni ==> békésebb párkapcsolat.
Helytálló ez a magyarázat?
Az egyik élesszemű hozzászóló leírta azt a kérdést, amelyre a mai napig sem kaptunk választ:
"A kérdező miért nem válaszol arra, mennyit segít otthon? Rendszeresen, tehát napi szinten, nem évente egyszer!"
Nos, kérdező, most már látjuk. Ha a feleségeddel is csak annyit törődsz, mint a hozzászólásokkal - amelyeket te kértél -, teljesen érthető, miért nem ugyanolyan a hangulat, ha kettesben vagytok, mintha a gyerekekkel.
Utolsó - és egyetlen - megjegyzésed pontosan megmutatja, milyen ember vagy...
Nem törődsz te az égvilágon senkivel, magadon kívül!
Ember vagy te? Egy szégyen...
"A kérdező miért nem válaszol arra, mennyit segít otthon? Rendszeresen, tehát napi szinten, nem évente egyszer!"
-fűnyírás, hólapátolás
-kocsi rendben tartása, szervizelése
-bank, hitelügyek
-céget én viszem
-edzésre én hordom és én edzek pluszban a kölkökkel
-meg az összes egyéb néhai férfi munka
csap, redőny, antenna, wifi, szám.gép, gáz, villany
Segítenék én mást is szívesen, csak nem szeretek.
nem tudom olvasod e még a topicot, de: juliát card le, csak e ostoba hisztis liba. A feleséged tedd helyre, beszélj vele!
nálunk ugyan ez volt, csak én sosem hisztiztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!