Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem teljesen elhanyagol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem teljesen elhanyagol minket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan 7 éve indította az első vállalkozását és innentől kezdve kezdett egyre többet dolgozni és engem egyre jobban elhanyagolni. Kicsit több mint 2 éve pedig a másodikat. Innentől meg aztán gyakorlatilag csak a munkával foglalkozik.

Van egy 4 éves kislányunk is és vele is nagyon keveset foglalkozik. Meg a körülötte zajló események sem érdeklik. Pl mesélek neki valamit ami mondjuk a játszótéren történt és akkor azt mondja, hogy ne traktáljam már az ilyen hülyeségekkel. Múltkor mondtam neki, hogy vigye már el a kislányt az orvoshoz. Gondoltam addig is együtt lehetnének. Erre elkezd velem ordítani, hogy hogy képzelem én azt, hogy ő ráér ilyenekre. Meg elkezdett engem csesztetni, hogy ennyire nem vagyok képes, hogy elvigyem a gyereket az orvoshoz. Nap közben is ha felhívom, hogy mi újság vagy ilyesmi akkor fél perc után leteszi a telefont azzal az indokkal, hogy nem ő rá én velem a semmiről beszélgetni. Este meg ha hazajön még képes itthon is dolgozni. Már nem is tudom megmondani, hogy mikor csináltunk valami közös programot vagy kikapcsolódást. Esténként maximum fél-egy órát lehet vele beszélgetni vagy bármi mást csinálni. Hiába mondom neki, hogy ez így nem jó mert foglalkozzunk velünk is nem tesz semmit.

Mit tegyek, hogy velünk is foglalkozzon? Mert ez így sem nekem, sem a kislányunknak már nem jó.

2013. aug. 10. 17:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ajj, kérdező, most írtam, segíts neki a vállalkozásában, onnantól rögtön neked is lesz munkád, és a pénzt is közösen keresitek meg, plusz együtt is lehettek többet.
2013. aug. 10. 20:23
 22/37 A kérdező kommentje:

Jó ötlet.

Csak az a baj, hogy semmit se értek az építőiparhoz:( Igazából nem tudom mit tudnék ott csinálni.

2013. aug. 10. 20:25
 23/37 anonim ***** válasza:
63%

ahogy a leírásodból olvasom: dolgozik. ahogy minden más férfi.

te meg otthon mereszted a meresztenivalódat. nyugodj meg, én is leordítanám a fejedet, hogy ha a kötött napirendemben még a gyerek pesztrálását is megpróbálnád beilleszteni.

én is mondtam már asszonynak telefonban, hogy nem érdekel, mit csinált dündürke a játszótéren, mert épp vezetek, és különben se terheljen ilyenekkel, míg távol vagyok.

sírt és kaffogott ő is. de tizenkét éve bezzeg tetszett neki a havi 380000-es fizetésem. hétfőtől-vasárnapig dolgoztam, napi 16 órákat.

2013. aug. 11. 18:59
 24/37 anonim ***** válasza:
80%
hát kérdezd meg, mit segíthetsz, gondolom az árajánlatok elküldéséhez nem kell túl nagy gógyi, azt te is meg tudod csinálni
2013. aug. 11. 19:17
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Ahol leírtad a napirendjét, ott kiderült, hogy minden nap foglalkozik veletek valamennyit. És a legtöbb vasárnapon is.

Amivel nem foglalkozik, az önmaga.

Te otthon vagy, ezért kicsit más a nézőpontod az idő múlásáról, mint neki, aki dolgozik. Ez egy tény, és most ezt nem azért mondom, mert szekálni akarlak, amiért otthon vagy.

A munka pedig koncentrációt kíván. Ne hívd fel napközben, és akkor lehet, hogy magától is fel fog hívni, ha van öt perce...

2013. aug. 15. 21:28
 26/37 anonim ***** válasza:

A férjed kidolgozza a belét, amíg te otthon mereszted a se..edet.

Esetleg ha leérettségiznél, vagy elmennél dolgozni valamit, mindjárt nem unnád magad sz@rrá itt a gyíkon !!

2013. okt. 13. 17:46
 27/37 anonim ***** válasza:
dobd ki s keress egy rendes alkoholistát aki egész nap ott döglik a tv előtt s összehány mindent
2013. okt. 13. 17:50
 28/37 anonim ***** válasza:

25-ösnek van igaza! Tökéletesen,úgyhogy olvasd el mégegyszer amit írt.

Nálunk is volt ilyen,igaz sokkal-sokkal kevesebb pénzért gürizett ennyit a Párom.Én meg jó dolgomban otthon (akkor tényleg nem tudtam,hogy jó dolgom van) csak vártam,hogy "mikor foglalkozik már Velem",mint Te is.Pedig ha megnézed az általad írt napirendjét,tényleg benne vagytok NAP MINT NAP! Nekem emellett tényleg volt olyan,hogy éjszakákra is kimaradt a kollegákkal vagy barátokkal a Párom,most mégis visszasírom azokat az időket,mert most meg egy olyan munkát vállalt (már 1 éve),amiből tulajdonképpen nem jár haza.Szó szerint hébe-hóba találkozunk pedig nagyon szeretjük Egymást.Én ilyenről csak álmodok,hogy hazajöjjön ebédelni,vagy aludni.Ha újra csinálhatnám azt az időszakot,amikor munkanélküliként otthon kellett lennem és csak a háztartással foglalkozni 1000× nagyobb örömmel és lelkesedéssel csinálnám,mint akkor és nem keresném az időt,amit akár Velem vagy a Gyerekekkel tölthetne,hanem örülnék annak a kevésnek is,ami volt...stb.

Ezt pedig kérdezd meg a Férjedtől: "Csak az a baj, hogy semmit se értek az építőiparhoz:( Igazából nem tudom mit tudnék ott csinálni.",miután egy nehéz napja után (tehát bármelyik nap) se szó se beszéd mondjuk megmasszírozod és utána egy pohár bor/sör mellett (mindegy mi,amit szerettek) kedvesen megkérdezheted,tudsz-e bármilyen terhet levenni a válláról (szerintem az árajánlatkészítésbe simán bele tudsz tanulni).De ne vádaskodj,vagy panaszkodj egy szóval se.Csak kedvesen és megértően!Sok sikert!

2013. okt. 13. 21:33
 29/37 anonim ***** válasza:

Te magad írtad, hogy már 7 évvel ezelőtt kezdett a kapcsolatotok megromlani. Akkor miért vállaltál gyereket?

Nem vagyok gyerek ellenes, de ha a házasságom halad a leejtőn, akkor nem fogok a férjemnek szülni. Leülök vele, és megbeszélem, hogy esetleg van e értelme, mert a gyereket nem csak magamnak szülöm, hanem neki is. És ha ő szarik rá...akkor köszönöm, de nem akarok kapcsolatban élő egyedülálló anya lenni.

Ha tényleg 7 éve kezdődtek a gondok, akkor volt ezt időd átgondolni.

Egyáltalán akartátok a kislányt? Ő is akarta? Nem csak "véletlenül" lettél terhes mondván, hogy majd többet fog veled foglalkozni?

Ne haragudj, nem gyanúsítani akarlak, de saját családomon is látom azt a szomorú példát, hogy sok nő csak azért esik teherbe, mert úgy gondolja, hogy ezzel megmenthet egy házasságot, és persze minden ilyen gyerek "csak úgy becsúszott".

Az ilyesmi is tönkre tud tenni egy kapcsolatot.

2013. okt. 13. 22:41
 30/37 anonim ***** válasza:

A munka fix feladat amit ha eddig így csinált akkor ez után is ennyi időt vesz el majd jó eséllyel. Ha van rá mód akkor győzd meg, hogy vegyen fel egy vagy több embert aki leveszi a munka egy részét a válláról. Ha ez bejön akkor több ideje is lehet rátok. Más megoldást nem látok.

Engem pont ilyen emberek pont ezért alkalmaznak.

2013. okt. 13. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!