Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem ismét nagyon meg bántott, ti mit tennétek?
A nôk nagyon érzékenyek, nem lehet, hogy esetleg te bántottad meg valamivel?
Magától nem hinném, hogy megbántott volna!
Ha nem tetszik a jelenlegi helyzeted, keress magadnak egy másik kapcsolatot, vagy egy szeretôt, az majd megnyugtat!
Mivel bántott meg? Mit értesz kötekedés alatt? (megkér, hogy vidd ki a szemetet, játssz a gyerekekkel... :P )
Mindent megadsz nekik: Mi az a minden? Szex rendben? Van idő kettesben, a gyerekek nélkül? Házimunka gyerekezés ráhárul, vagy csinálod te is?
Egyébként mekkorák a gyerekek? Feleséged dolgozik, vagy otthon van?
sejtettem hogy kicsik a gyerekek.
kéne neki egy kis kikapcsolodás, az anyák hajlamosak belefáradni a gyereknevelésbe. az ovisokkal még gügyögni kell,vagy gyereknyelven beszélni, a 13 éves kamasz meg elviselhetetlen korban van.3fele kell figyelnie,nincs magára ideje.
gyanitom én..
otthon van toprongyosan föz mos takarit,és folyamatos "anyaa"--zásra kell felelnie.átlagos anyabetegség.
és igen te hiába melozol egész nap, de emberek között vagy, uton vagy, érnek ingerek. őt csak az otthoniak.
nem vagyok anya de fönököm igen, 3 kisgyerekkel.. egy amugy is temperamentumos vezetö személyiség. csodálom hogy még nem került diliházba. ha nincsenek itthon a kölykök minden ok.
de ha egy percig is velük kell lennie sárkánnyá válik. nem is értem minek neki gyerek.legalábbis ennyi.
azt hogy mit tehetsz nem tudom de egy pár nap gyerekmentesség sokat segitene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!