Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek mit csinál, ha hazaér a munkából?
Ő korábban végez mint én 2 órával előbb de neki fél óra az utazás autóval hazafelé.
Én 4 kor végzek valamikor fél 5 kb 5 óra körül otthon vagyok.
Mi nem nagyon főzünk mert több napra szoktunk megfőzni azt általában munka után megcsináljuk. A párom amikor hazaér akkor összekészíti az ebédet köretet megcsinálja azt frissen szeretjük és mire hazaérek már csak annyi dolgom van hogy megmelegítsem a mikróba és ehetek is. A párom a munkahelyén tud ebédelni én nem.
Legtöbbször amikor hazaér akkor ugye a főzésen kívül kimegy a tyúkokhoz, beszedi a tojásokat, ad nekik kaját, vizüket kicseréli, ha úgy van elkezdi a gyümölcsöt össze szedni de azt nagyrészt én szoktam. Ha kint nincs semmi tenni való akkor leül, netezik, ha úgy van kedve akkor bütykölget. Most az udvarunkon egy külön kis házat építünk ami nyári konyha lesz, külön wc-vel legtöbbször azt szokta csinálni ha olyan kedve van. Ma éppen a villanyt köti be, mivel a szakmája és ért is hozzá, még most is azt csinálja, plusz egy terasz is épül oda aminek nagy része megvan a tető minden kész és oda is szerel fel vagy 3 lámpát, plusz hangszórókat szereli be, meg amit el lehet képzelni.
Nem hajlandó bejönni pihenni.
Legtöbbször ugye együtt tv-zünk vagy külön ha olyan műsor menne, netezik este, persze összebújunk meg minden.
És nagyon sokat segít nekem ha arról van szó, valamikor már a takarítást is elkezdi ha kint éppen rossz idő van és unalmába kitakarítja a konyhát meg a fürdőt.
Belép az ajtón, összenyalja az arcomat,majd rácsap a seggemre,fu-gat és jajjgat ,hogy milyen meleg van ,e közben fel a alá járkál a lakásban és legyezni magát.
Megmosakszik,gépet bekapcsolja és indul a játék.E közben csücsörít felém , néha odajön hozzám elverdesi a seggem,közben becézget.
Visszaül,turkál az orrában ,majd sunyiban eldobja ,de közben figyel ,hogy nézem e.
Vakarózik majd megszagolja az újját.
Néha felbont egy sört majd nagyokat büfög és fingik majd hangosan rámszól mintha én csináltam volna .
Majd este megágyaz, lefürdeti a gyereket majd mi is ágybakerülünk,összebújva tv-zünk .
Szegénykém örül, ha hazaér. Eszik, megjavította ma a bringám, kecskét fej, etet, aztán fürdik eszik még egy kicsit aztán alvás.
Ő 22/F
bocsánat, érintőkijelzős telefonról írtam, és valamiért "beragadt" az É :)
Szóval még azt akartam írni, hogy mivel én pedig itthon dolgozom, így nagyon jól kialakultak a rendszerek, ami így sem borult fel, hogy baba van.
Amúgy a 10-estől kérdezem én is, hogyha ilyen a férjed, miért vagy vele? Az meg, hogy a gyerekeid is ilyenek lesznek, a te bukásod is, már bocsáss meg, rajtad is múlik, hogy milyenek lesznek!
Hazaér 5-6 fele, megvacsorázik, telefon elő, esetleg megnézünk egy filmet, néha bwszélgetünk majd alvás, ritkán szex. Hétvégén felkelünk, vagyis én, rendet teszek, főzök, férjem felkel, telefon...
Elmegyünk bevásárolni, eszünk, telefon/séta, vagy lemegyünk fürdeni a tóra. Én itthon vagyok, házimunka az enyém, pärom néha besegít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!