Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen közös programokat szoktatok csinálni a házastársatokkal?
Figyelt kérdés
Van esetleg közös hobbitok? Ha igen mi?:)2013. júl. 26. 10:13
11/16 anonim válasza:
Sajnos most nyáron nem sokat vagyunk együtt, mert késő estig dolgozik, mikor pedig haza jön, nagyon fáradt. De el szoktunk menni moziba, sörözni, vacsorázni. Ki szoktunk menni az erdőbe, folyópartra. Beszélgetünk, filmeket nézünk, vagy kártyázunk, sakkozunk.
13/16 anonim válasza:
12-es, ti is?
Vagy te vagy az, édesem? :D
14/16 anonim válasza:
Filmeket, sorozatokat nézünk (Élet a földön, Doctor Who, Fringe, anime, egyéb), kirándulunk, motorozunk (bel- és külföldön), biciklizünk, koncertre/számítógépes partyra/animeconra/étterembe járunk, elmegyünk a közeli túra fürdeni, főzünk... Gyakorlatilag mindenhova együtt megyünk a szabadidőnkben, jobbára ugyanazok a dolgok érdekelnek minket, nyaraláskor is nagy az összhang. Sokszor szeretem nézni, ha játszik a gépen :)
15/16 anonim válasza:
Mi most speciel együtt fogyókúrázunk. De a szemtelenje jobban fogy mint én:D Mondjuk korábban meg nézhettem évekig a hátát, ahogy ő az idióta számítógépes játékaival jól elvan.
Pasik....
16/16 anonim válasza:
szinte mindig együtt vagyunk szolgálatban. :DD Poént félretéve filmet nézünk, sétálni megyünk, nekem kanadaiak a rokonaim, együtt szoktunk kiutazni, volt, hogy elmentünk egy horror-kiállításra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!