Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek titeket menyire zavarna ez a házasságban, illetve nők, a ti férjetek mit szólna ehhez?
Az a helyzet, hogy nem tudok fogamzásgátlót szedni. Illetve fizikailag nem nagyon van akadálya. Már többet próbáltam, van amelyiktől a mellékhatások komplett skáláját produkálom, most a legutóbbitól nem volt semmi bajom 'csak' semmi kedvem nem volt a szexhez. Nemcsak a szexhez, hanem konkrétan abszolút nem kívántam és nem is hiányzott az orgazmus sem.
Így marad a gumi, vagy gyerek után esetleg spirál. Egyébként az én páromat abszolút nem zavarja ez, ő amúgy sem szerette, hogy mérgezem magam- persze nyilván az előnyeit szerette.
Csak kíváncsi lennék más férjek véleményére. Ritka szex gumi nélkül, vagy normális mennyiség gumival.
7-es: magándokihoz járok, ő mondta, hogy több tablettával nincs értelme próbálkozni, nem bírom, ennyi. Ezért írta fel a hüvelygyűrűt de ez sem jött be. Egyébként több nőgyógyásznál megfordultam már, mert sokat költöztem az utóbbi években.
Utolsó: nem stresszelek rajta, csak mások véleménye is érdekel. Mert pl a szex szerelem rovatban egy ilyen kérdésért szét szednek, hogy fújj gumi, és inkább azonnal válás, kíváncsi voltam a család rovatban hogyan gondolkodnak érett fejjel.
De örülök, hogy ez azért nem akkora probléma (a gumi használata), mint sok helyen beállítják.
Mi azóta használunk gumit, amióta 4 évvel ezelőtt abbahagytam a fog.gátló szedését. Határozottan jót tett a libidómnak. Két évig gumit használtunk, aztán gyereket csináltunk ;), és mivel még akarunk majd gyereket, még nem rakattam fel spirált. De addig is marad az óvszer.
Soha nem volt gondom vele, a férjemnek sem.
Egy pár hónapja olvastam egy kérdést egy másik témakörben itt a GYK-n, és meglepődtem, hogy mennyi házaspár védekezik óvszerrel, mert nem akarnak hormonális fog.gátlót szedni a nők, másban meg nem bíznak, vagy nem jött be. (Persze nem minden gumi egyforma, az sem mindegy, milyet használtok. Nekünk pl. sem a Durex, sem a Lifestyles nem vált be.)
Párkapcsolatunk kezdetén mi gumival csináltuk, és semmi baj nem volt vele. Aztán a párom átállt a gyógyszerre, és egész más minőségű, sokkal jobb lett a szex, pedig addig sem volt kutya. :)
Mikor terveztük az első gyereket, vissza kellett (volna) állni a gumira a tisztulás miatt, egyre katasztrófálisabb lett az eredmény. Elég komolyra fordult a dolog. Végül - lévén kreatív a hölgyemény - megoldottuk gumi nélkül, máshogy. Nagyon jól működött.
Beszélj a férjeddel, és váltsatok, hogy ne feltétlenül az aktus legyen fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!