Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezek alapján mennyire passzoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján mennyire passzolnak az elképzeléseink?

Figyelt kérdés

Beszélgettem a barátommal, akivel 10hónapja vagyunk együtt, mindketten 23 éves egyetemisták. Mondtam, h én szeretnék 3-4 éven belül megházasodni, gyerekeket rá 1-2 évre. Ő azt mondta szeretne majd egyszer megházasodni, meg gyerekeket, de nem tudja mikor, mert most nem érzi késznek magát rá és nem is tudja mikor fogja, nem akar időpontot mondani, mert ha mégsem úgy lenne akkor csalódnék.

Nem élünk együtt sem. Azelőtt sosem volt barátnője, én vagyok az első komolyabb, de ő az a magának való fajta, szeret időnként egyedül lenni, és azt is mondta h szeret de az összeköltözésre sem érzi még magát késznek.

Most akkor tök mások az elképzeléseink vagy szerintetek összeegyeztethetőek? Az összeköltözést nem bánom én sem akarnék még, így is sokat alszunk együtt de még én sem érzem magam késznek rá.

2013. júl. 23. 11:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
így fogalmazott "szeretnék házasodni szeretnék gyereket, de nem tudom megmondani előre h mikor fogom magam késznek érezni rá, és ezért nem is tudom azt mondani h kb 3-4 év múlva, mert lehet h hamarabb lehet h később érzem h kész vagyok és nem akarom h csalódj."
2013. júl. 23. 15:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Jó, akkor nézzük máshonnan a dolgot. Most komolyan ilyenekkel kell foglalkozni 23 évesen, 10 hónap után? Örülj neki, hogy van barátod, akivel szeretitek egymást és boldog párkapcsolatban éltek. A többi majd úgyis jön, vagy nem.

Nem bántásból, de úgyse lesz hosszú életű a kapcsolatotok. Mivel te vagy az első barátnője, jön majd az, hogy kiakarja próbálni mással milyen etc. De ebbe most tényleg ne menjünk bele, viszont jobb, ha felkészülsz rá.

2013. júl. 23. 19:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Ezzel a hisztivel csak azt éred el, hogy otthagy. 23 évesek vagytok, nem 40. 10 hónapja jártok, nem 10 éve!
2013. júl. 23. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!