Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján mennyire passzolnak az elképzeléseink?
Beszélgettem a barátommal, akivel 10hónapja vagyunk együtt, mindketten 23 éves egyetemisták. Mondtam, h én szeretnék 3-4 éven belül megházasodni, gyerekeket rá 1-2 évre. Ő azt mondta szeretne majd egyszer megházasodni, meg gyerekeket, de nem tudja mikor, mert most nem érzi késznek magát rá és nem is tudja mikor fogja, nem akar időpontot mondani, mert ha mégsem úgy lenne akkor csalódnék.
Nem élünk együtt sem. Azelőtt sosem volt barátnője, én vagyok az első komolyabb, de ő az a magának való fajta, szeret időnként egyedül lenni, és azt is mondta h szeret de az összeköltözésre sem érzi még magát késznek.
Most akkor tök mások az elképzeléseink vagy szerintetek összeegyeztethetőek? Az összeköltözést nem bánom én sem akarnék még, így is sokat alszunk együtt de még én sem érzem magam késznek rá.
Nem akarlak elkeseríteni, de számomra ez elég semmitmondónak hangzik. érzed egyáltalán azt hogy valóban oda van érted ez a fiú? komolyan kérdezem. ha igen, akkor rendben. ha nem, akkor felesleges komoly kapcsolatban vele lenned. legyen a szeretőd aztán kész.
Ilyet azok a férfiak mondanak, akik nem tudják hogy mit is akarnak, vagy kit is akarnak. Attól függetlenül hogy nem mostanról van szó, te is 3-4 évet említettél, de ő most sem tudja hogy egyáltalán rendben lenne ez így esetleg. És ha akarsz vele maradsz, ha nem akkor mehetsz. nekem ez jön le a megfogalmazásodból.
35/N
Szeret téged, tény.
De, hogy nem akar házasodni és gyereket sem akar még minimum 10 évig, az is tény.
Személyes vélemény(24 vagyok): ha 10 hónap után ilyenekkel kezdene el nyaggatni egy csaj, nem lenne hosszú kapcsolat belőle.
Döntsd el mi neked a fontosabb...
Figyelj! Majdnem egyidős vagyok a barátoddal. A válaszából ítélve hasonlóan gondolkodhatunk(én is valami ilyesmit válaszolnék). Tehát erős a gyanúm, hogy nem járok messze az igazságtól... Akár tetszik, akár nem.
A szavakon pedig felesleges lovagolnod, itt most nem az a lényeg, hogy miként fejezem ki magam. Nem személyeskedni akarok és nem támadok. Miért is tenném, mikor nem is ismerlek?!
mert képtelen voltam felfogni, h miért nem akar gondoltaban már most feleségül venni.
- Minek vegyen feleségül egy ilyen gyerekes gondolkodású "nőt"?
Mit vársz? Jegyezzen már most el, mint minden második csajt 1 hónap járás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!